Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年6月 超合金魂 無敵Robo Trider G-7 & 超合金魂Stage(官圖P15)

又係有點類似金毛獅王的懸浮腳設計!看圖有點穿崩了!
好老土的機體,我最中意啦
好有愛, 希望佢快D去到小弟嘅合理價啦
官網修正為24CM高

超合金魂 GX-66 トライダーG7
発売日:2014年6月予定
メーカー希望小売価格:27,000円(税8%込)

【商品仕様】
・全高:約240mm
・材質:ABS、PVC、ダイキャスト製
・セット内容:本体、トライダーシャトル、専用武器ラック、交換用頭部、交換用顔パーツ、
 交換用手首(接続・カバーパーツ)一式、ビークル用パーツ、武器一式
http: // tamashii.jp/special/trider-g7/
冇泰坦3咁高,應該同大冇事差唔多.

希望金多D,15-16魚可入手,平D入多隻.

G7的後半期還有這一機 , 可與G7合體 , 好可能成為魂限追加PARTS 。

G7的後半期還有這一機 , 可與G7合體 , 好可能成為魂限追加PARTS 。
temple 發表於 1-3-2014 11:35 PM

G7能大賣已經要還神啦。還搞個魂parts出來浪費成本。加上這個只是現有的Trider Shuttle的進化飛船,對只display機械人的玩家(包括我)完全沒有吸引力。
G7能大賣已經要還神啦。還搞個魂parts出來浪費成本。加上這個只是現有的Trider Shuttle的進化飛船,對只display機械人的玩家(包括我)完全沒有吸引力。
gazza1211 發表於 1-3-2014 07:47 AM

me too.. my display space is limited, usually only display the robots/figures with their accessories.
G7能大賣已經要還神啦。還搞個魂parts出來浪費成本。加上這個只是現有的Trider Shuttle的進化飛船 ...
gazza1211 發表於 1-3-2014 11:47 PM

同意, 以前都會display埋D台呀, 配件呀, 依家只可以擺機體, 冇咩位囉~~
G7能大賣已經要還神啦。還搞個魂parts出來浪費成本。加上這個只是現有的Trider Shuttle的進化飛船 ...
gazza1211 發表於 1-3-2014 11:47 PM

想法和師兄一樣!
自大皇者後,已經年幾兩年冇買玩具,今次又要出山了。
不過牀下底已經冇曬位,點算:67:
ME TOO,我個櫃迫過金鐘站
回復 249# 半田健人_555
自大皇者後,已經年幾兩年冇買玩具,今次又要出山了。
不過牀下底已經冇曬位,點算
fallout8 發表於 8-3-2014 10:52 AM

我已經掉哂D盒啦...慳好多位呀真係
我已經掉哂D盒啦...慳好多位呀真係
iamfinethankuuu 發表於 8-3-2014 03:06 PM

師兄到時揾乜野裝啊?
GX-66的合金成份有多少????該不會是太少而不敢公佈吧???