Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 2014年6月 超合金魂 無敵Robo Trider G-7 & 超合金魂Stage(官圖P15)

GX-66的合金成份有多少????該不會是太少而不敢公佈吧???
bob2007 發表於 8-3-2014 10:07 PM

應該三月底呢緊新一期的電擊Hobby會有多一點介紹。
應該三月底呢緊新一期的電擊Hobby會有多一點介紹。
gazza1211 發表於 8-3-2014 11:12 PM

之前都沒有這樣「掉胃口」,覺得有點怪。。。。。。。
希望合金成分會多些啦:!

巨大ロボの飾り映えを一新! 新しい大型ディスプレイ台座!
「魂STAGE Act.超合金魂」
http://tamashii.jp/item/
10638/

2014年6月発売予定
超合金魂を置ける大型台座! お気に入りの武器も自由にディスプレイが可能です。⋯⋯
無敵Robo Trider G-7 [C3 in Hong Kong]實物完成品展出~都算唔錯可以收貨啦!!!{:1_238:}

無敵Robo Trider G-7 [C3 in Hong Kong]實物完成品展出~都算唔錯可以收貨啦!!!
G-man 發表於 21-3-2014 01:45 AM

我覺得勉強,腿部造型麻麻地,可能為遷就變形。。。。。不過算了,第日買回來把他放在神枱的高層和后排,那樣就看不出腿不夠粗壯的問題。。。。。。而上半身的造型就真唔錯。
:63::63:回復 260# G-man
才只有一張,大哥,再多PO一點了。。。我己下訂。
回復  bob2007
Ching你人在台北都會在Y拍落訂?
歐叉猛 發表於 28-2-2014 10:08 AM

因為我行動不好,所以都在網上訂。
我看15P 的圖,腰似乎沒有活動力。。。。。。。。。。
G7的後半期還有這一機 , 可與G7合體 , 好可能成為魂限追加PARTS 。
temple 發表於 1-3-2014 11:35 PM

係都出大王者D飛行PARTS先吧?  不過都冇可能啦.  V2 都好似改吓色...
I wish his head would looks closer to this pic, wider the face with better proportion.

回復 266# Macross長谷有洋

正呀,,,好快有得玩{:1_203:}

另我之前無買㤗坦3,,今次有訂改色(Gx 65 ),4 月又得玩丶,丶哈哈哈哈哈:34: :34: :34:
實物好似麻麻,好似大王者既其中一架

不過都會入.
我覺得勉強,腿部造型麻麻地,可能為遷就變形。。。。。不過算了,第日買回來把他放在神枱 ...
gazza1211 發表於 21-3-2014 02:28 AM

就咁睇都幾膠下喎{:1_222:}