Toysdaily 玩具日報

Secret Base 某D職員態度都幾差!!

回復 1# banknoter

我送21維修,有點不放心。因他放透明包。驚撞爛!
你就當寶,佢就當草。
Ht而家d staff 既態度大部分都係不知所謂,認為個個取貨換貨都係炒家,零管理!
玩具初哥哥 發表於 28-10-2013 14:11

我見佢地對 D 真炒家又好聲好氣架喎
好似話自己取貨遲左又同staff口角。
水水的基地 發表於 28-10-2013 01:46 PM

結果如何? :42:
其他有問題拿去換, 你估唔麻煩既咩, 仲咁對d客
denniskwong 發表於 28-10-2013 01:54 PM

同意, 如果唔係有問題都唔想帶隻12吋既公仔去旺角呢D人多既地方~
回復 18# 將莖牽

,抄家唔會開盒,好小換野,
  而且成日有晒西餅,同野飲,

當然好聲氣~~~~~~~~
Ht而家d staff 既態度大部分都係不知所謂,認為個個取貨換貨都係炒家,零管理!
玩具初哥哥 發表於 28-10-2013 02:11 PM

啲職員點會當換貨的人係炒家而冷淡對待呢?

佢哋好清楚,炒家先至唔會換貨
同意, 如果唔係有問題都唔想帶隻12吋既公仔去旺角呢D人多既地方~
banknoter 發表於 29-10-2013 12:36 AM

我前幾年隻鐵血又係, 燈唔著, 大大盒拿出去, 你估好玩咩............
開佢名啦~怕咩~?
今日送隻MARK 21 去維修, 個STAFF既態度同語氣都令人幾唔舒適服, 我幾千蚊買隻公仔返黎玩 (去得維修既就好明 ...
banknoter 發表於 26-10-2013 09:37 PM

你用$5000後追既MK 21水貨都可以拎去維修?
好似話自己取貨遲左又同staff口角。
水水的基地 發表於 28-10-2013 01:46 PM

遲了拎貨唔比佢? 我也理解, 有些人可能要出差拿不了貨, HT遲9個月派又得, 遲拎幾天又唔得...:79:
佢地管理層依家換貨落左新指引, 刻意為難左d客,  如ironman噴面起泡吾包換, 人手上色諸如此類問題!! 你有種就cut 左14日包換, 等大家都吾駛受氣! 包括幫你地擋箭既前線員工!! 你地呢種勺難顧客既換貨服務只會流失更多熟客! Collectiable Figure, Incredible Service!  "Sorry! 呢d只係玩具"
你用$5000後追既MK 21水貨都可以拎去維修?
Mcgarden 發表於 30-10-2013 10:05 PM

買左行貨~ $3000 {:1_203:}
佢地管理層依家換貨落左新指引, 刻意為難左d客,  如ironman噴面起泡吾包換, 人手上色諸如此類問題!! 你有種 ...
realclivea 發表於 1-11-2013 03:49 PM

我都訂少好多了, 過往個個月都有野訂, 攞完一隻又一隻, 上年的只淨t800 bd.

而今年到11月為止, 只訂了mark 42, 同埋 heart breaker................

下年可能仲少...........

一黎家中已經很多玩具, 二黎對ht的產品熱情大減, 再加上佢地進取既定價, 門市高質服務, 都令我慳唔少, 諗深一層, 未嘗唔係好事
遲了拎貨唔比佢? 我也理解, 有些人可能要出差拿不了貨, HT遲9個月派又得, 遲拎幾天又唔得...
bin 發表於 31-10-2013 02:25 PM

以前過左取貨期有現貨都可以給你取貨,現在就算有現貨賣都唔給你取貨,話遲左拿。