Toysdaily 玩具日報

查看: 22760|回復: 58

Secret Base 某D職員態度都幾差!!

今日送隻MARK 21 去維修, 個STAFF既態度同語氣都令人幾唔舒適服, 我幾千蚊買隻公仔返黎玩 (去得維修既就好明顯係自己玩, 唔係炒), 態度可以差到咁...

當然, 有D就幾好禮貌!
呢d係管理問題,無人管自然係貢
人地htc,三星維修部有幾好禮貌,根本完全無得比
頭像被屏蔽
今日送隻MARK 21 去維修, 個STAFF既態度同語氣都令人幾唔舒適服, 我幾千蚊買隻公仔返黎玩 (去得維修既就好明 ...
banknoter 發表於 26-10-2013 09:37 PM

唉,HT問題跟本就當我哋買figure嗰千幾蚊唔放在眼內,
學某會員話齋,HT收錢開訂就collectible figure,有事換貨就同你講只係玩具。:74:
今日送隻MARK 21 去維修, 個STAFF既態度同語氣都令人幾唔舒適服, 我幾千蚊買隻公仔返黎玩 (去得維修既就好明 ...
banknoter 發表於 26-10-2013 09:37 PM

可否講詳細些點令你唔舒服呢?
今晚九點去取workshop,點知有條大叔玩報警,又話個staff態度差,搞到我取唔到貨,頂!
我上去攞件t-shirt 問佢地攞個膠袋,佢地唔比!不知所謂!
wongyingying 發表於 26-10-2013 11:36 PM

如果係真既話就好離譜喎!
唉,HT問題跟本就當我哋買figure嗰千幾蚊唔放在眼內,
學某會員話齋,HT收錢開訂就collecti ...
chshting 發表於 27-10-2013 05:39 PM

雖然千幾蚊係一個細數目, 但係令FANS 傷心先係一個大問題!
今晚九點去取workshop,點知有條大叔玩報警,又話個staff態度差,搞到我取唔到貨,頂!
水水的基地 發表於 27-10-2013 10:46 PM

CHING, 個大叔點解要報警呢??

依家D人傻X左,除唔到鞋CALL消防,服務差就報警.定係呀叔先係俾人報警0個個?
Ht 職員唔會當你係客,只會當你係麻煩制造者,佢老闆都唔致在你地班玩家,更何況係佢d 職員。師兄你宜家一鑊,之後三五七鑊就會減買…

搞咩要報警? {:1_215:}

如果職員態度差就浪費警力, 除非出言恐嚇, 或者被襲擊............. :(
好似話自己取貨遲左又同staff口角。
其他有問題拿去換, 你估唔麻煩既咩, 仲咁對d客
Ht而家d staff 既態度大部分都係不知所謂,認為個個取貨換貨都係炒家,零管理!:53: