Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年7月 Metal Build: Full Metal Panic ARX-8 Laevatein(官圖P10)

metal build 搞多啲發展始終係好事,當然長出長有就更加好。
MG 當年都係咁發展,之不過銷量唔掂ban ...
shingotaz 發表於 16-10-2013 09:38 AM

我最愛係zeta,我都等緊MB出,但MB暫時仲玩緊跟設計者方向,出返老餅野應該路徑頗遠⋯
    :42:
其實metal build 鍾意玩換裝,出mk2, strike 仲好!多花款多限定。
出freedom, destiny 始終變化少啲,不過bandai 有自己嘅打算。
當然依家出arx8 都好,換裝加武器都好多嘢玩,不過骨架可以同其他機共用?
其實metal build 鍾意玩換裝,出mk2, strike 仲好!多花款多限定。
出freedom, destiny 始終變化少&#21874 ...
shingotaz 發表於 16-10-2013 10:19 AM

ARX8個骨架至少ARX7, M9可以出, 算係ALTER以外的一個選擇
雖然個人唔鐘意ARX8, 但佢出ARX7我一定買!
回復 26# jokeryan

希望五好啦,米之真系要去搶銀行:sad:
頭像被屏蔽
ARX8個骨架至少ARX7, M9可以出, 算係ALTER以外的一個選擇
雖然個人唔鐘意ARX8, 但佢出ARX7我一定買!
luciferdark 發表於 16-10-2013 10:33 AM

英雄所見略同:71:
係啊, 所以我先寧願佢出係MG嘛
唔洗俾人話浪費左 METAL BUILD 尐QUOTA
繼續出埋尐咩STRIKE FREEDOM啊 ...
luciferdark 發表於 16-10-2013 12:17 AM

MG 都出幪面超人啦,難度mg系列只能出高達系列產品...:78:
:$ Good New
:73:
MB FMP系列應同alter差不多價, 但以MB個規格, 性價比就高很多了, 而且更detail........變相覺得alter食水深, MB好低玩........
我想要高達呀…快d出多d高達先啦
MG 都出幪面超人啦,難度mg系列只能出高達系列產品...
超級玩具迷 發表於 16-10-2013 02:18 PM

你仲未明我立場...
MB FMP系列應同alter差不多價, 但以MB個規格, 性價比就高很多了, 而且更detail........變相覺得alter食水深 ...
穆•拉•布拉加 發表於 16-10-2013 03:29 PM

得罪問句, 你玩過ALTER MECHA系列未?
英雄所見略同
mudwk 發表於 16-10-2013 02:12 PM

ARX 8對我嚟講無都無所謂
ARX 7就唔同講法
老實講海老川依家尐機設已經唔合我口味, 大背包大裝備, 順應潮流:38:
我都係想要EXIA, GNX, ARX 7仲有M9個種洗練感
驚爆啊!!!!!!!!! 中到應一應 仲要係MB 更加不得了 !!

睇黎對翼同武器都係魂SHOP見.......
得罪問句, 你玩過ALTER MECHA系列未?
luciferdark 發表於 16-10-2013 05:33 PM

alter arx-7同m9都有, mb幾隻都有, 全部玩過,
友善問句, 你玩過以上2個系列未?:65: