Toysdaily 玩具日報

[詢問] 【Walking Dead 行尸走肉】Rick人偶一問

-_- 錦都hard sell??????
冇野好講-口-..我不斷都係講:自己玩得開心就得
依家D新香港人慨思考模式真系值得我地广州同胞学习呀! 我地就买正货, ...
IMXXI 發表於 16-10-2013 05:28 PM

我都係話迫不得已先買"custom" wor..邊有鼓勵人地買流野?

而且,大陸玩figure就難道全部都係正貨?去越富買夠膽百份百保證係正貨?去淘寳買又可以百分百保證?我就有保留lor...

回復 32# venson8789

由佢啦-_-一睇佢都知搵野黎up.
同埋taobao大把呢d野啦真心,有心買自己識睇啦.討論區係討論架啦,講兩句就hard sell,錦大把ching影靚相又hardsell?

係鍾意d咩,想買d咩,各自心裡有數,吾係話講兩句又就叫幫人sell野既....

We are just sharing
-_- 錦都hard sell?????
冇野好講-口-..我不斷都係講:自己玩得開心就得
kira-yamato 發表於 16-10-2013 05:42 PM

Ching, 咁都唔算hard sell? 直情系最佳员工啦!
回復 34# IMXXI

-_-你自己諗啦,我都吾講啦,吾想講多錯多
我都係話迫不得已先買"custom" wor..邊有鼓勵人地買流野?

而且,大陸玩figure就難道全部都係正貨?去 ...
venson8789 發表於 16-10-2013 05:54 PM

新香港人慨思维真系有趣呀!玩玩具都有被迫真系不可思意……
新香港人慨思维真系有趣呀!玩玩具都有被迫真系不可思意……
IMXXI 發表於 16-10-2013 06:25 PM

新廣州人嘅思維仲有趣啦,明明自己嗰度最多老翻,偏偏要講到自己有幾清高。
新廣州人嘅思維仲有趣啦,明明自己嗰度最多老翻,偏偏要講到自己有幾清高。
venson8789 發表於 16-10-2013 06:39 PM

Ching有所不知啦!我地有钱玩当然系买香港正货,买唔起就唔好玩啦!何必要辛苦自己呢?
回復  venson8789

由佢啦-_-一睇佢都知搵野黎up.
同埋taobao大把呢d野啦真心,有心買自己識睇啦. ...
kira-yamato 發表於 16-10-2013 05:58 PM

推销都系一门学问来架ching……推得咁硬盲都知你系推销员啦……:57:
Ching有所不知啦!我地有钱玩当然系买香港正货,买唔起就唔好玩啦!何 ...
IMXXI 發表於 16-10-2013 06:55 PM

師兄更有所不知喇。你地廣州嘅越富亦一大堆流野,淘寶上更數之不盡,連專老翻ht嘅3m都係大陸野。
你可能有錢下下買正版零自組,但唔代表你地廣州人有幾清高。
買整盒我諗都無咩人買流野,但自組就好難避免買到流野。
我之前組tony stark,點都搵唔到正版頭雕,想買都買唔到。
最後買翻版頭,但我個body都係高價買ht正版。
而家呢度無人鼓勵買老翻,我同另外一個網友都係話嗰間鋪頭服務好,對港島人嚟講夠就腳。
呢次係最後覆你,仲有,我係土生土長香港人,唔係新香港人。
回復 40# venson8789

Ching講得好,有時自組跟本就冇話老翻吾老翻。
肯出聲既ching好少有,總之玩得開心就得,吾洗再同佢理論,由佢up啦

CHING希望第日繼續有機會同你交流,
師兄更有所不知喇。你地廣州嘅越富亦一大堆流野,淘寶上更數之不盡,連專老翻ht嘅3m都係大 ...
venson8789 發表於 16-10-2013 07:14 PM

哈哈哈! !我地D大陆人咁努力去学做香港人,谂唔到你地居然咁爱祖国回归学做大陆人……讲埋D歪理去美化自己嘅行为…………笑死人啦ching! !
回復  venson8789

Ching講得好,有時自組跟本就冇話老翻吾老翻。
肯出聲既ching好少有,總之玩得開 ...
kira-yamato 發表於 16-10-2013 07:37 PM

ching你真系重搞笑!你明唔明自己讲咩呀?老翻就系老翻,买卖老翻就系非法行为!iminime个头本身就系无版权,依家你地推崇紧一个无版权嘅假货……正常人都知系歪理啦!!笑死人呀!!羞家呀香港人!!
哈哈哈! !我地D大陆人咁努力去学做香港人,谂唔到你地居然咁爱祖国回 ...
IMXXI 發表於 16-10-2013 09:53 PM

何來美化?只係你一直搭錯線。
回復 21# kira-yamato

師兄介唔介意EMAIL傾下??
hunternam516@gmail.com