Toysdaily 玩具日報

查看: 18656|回復: 71

[詢問] 【Walking Dead 行尸走肉】Rick人偶一問

有冇師兄知道邊到有Rick既頭雕同佢既衫褲鞋襪賣??
或者係成個Rick既人偶都ok!!
我都好想知道呀CHING!:handshake:
頭像被屏蔽

之前係虎虎BID左個RICK頭,"CUSTOM" LIKE iminime but not the same,
衫褲鞋襪就真係要自搵,我搵左好鬼耐-_-係旺角同油麻地個d..仲要吾岩SIZE又要自己做下手腳~
當然同劇中既吾係100%一樣,但自己accept就ok.
比幾張圖你參考~

希望答到你問題~
回復 4# kira-yamato

哩個跟本係 老翻 左人地個頭 ... 係上色唔同姐
問啞糊條友係咪原裝頭個答案仲好笑 ...
不過各有各玩,有人要玩老翻,但我就一定唔會,無錢最多唔買 !
回復 5# ryantsang84

我買完之後,我見到個陣下一轉BID有人問,
原來係C兄你XD佢又係答得特別既HAHA.
不過原裝真係太貴啦,自問真係好吾捨得,但又鍾意RICK所以組左呢隻.
冇所謂啦都係公仔姐,最緊要開心:)
回復 6# kira-yamato

佢應該答第二個,因為佢已經 DEL 左我問答 !
回復  kira-yamato

哩個跟本係 老翻 左人地個頭 ... 係上色唔同姐
問啞糊條友係咪原裝頭個答案仲好笑 ...
ryantsang84 發表於 16-10-2013 11:09 AM

老銅間野都唔知有無一粒半粒頭雕係正版。

加上放上y拍嘅野又玩托價,小弟從不考慮幫襯。
老銅間野都唔知有無一粒半粒頭雕係正版。

加上放上y拍嘅野又玩托價,小弟從不考慮幫襯。
catcat 發表於 16-10-2013 11:51 AM

十分認同 我想bid 個body ,托價去到成一點鐘

最後谷鬼氣無買到
回復 8# catcat

係呀,好似d人放ironman呀joker呀自托好衰:(
都係個句啦, 自己太喜歡呀rick bb:) 開心就得
回復 9# mistaleung

個陣想幫佢買埋件3比呀RICK,又係托到1 魚幾,
嬲嬲地自己去旺角搵,搵左幾間先搵到而家用緊呢件,
但開心既係用左幾條野就買到~
回復  mistaleung

個陣想幫佢買埋件3比呀RICK,又係托到1 魚幾,
嬲嬲地自己去旺角搵,搵左幾間先搵 ...
kira-yamato 發表於 16-10-2013 12:23 PM

請問下 你個rick頭bid左幾錢
回復 4# kira-yamato

師兄~thank you晒你... 組得好靚^v^
回復 13# lainam516

吾洗客氣~
你如果買BODY就考慮下包膠啦,
因為通常DISPLAY 呀Rick都會"yap"衫就,前臂有d肉好睇d,
我個陣貪平所以冇買到~
回復 14# kira-yamato

有冇提議咩body好???