Toysdaily 玩具日報

[詢問] 【Walking Dead 行尸走肉】Rick人偶一問

回復 12# mistaleung

都要五魚架(我都諗左好耐,walk in就貴d),但我見到有人4魚幾.
冇計好想要:$所以買衫褲鞋就買平d平衝下
回復 15# lainam516

ar....新手吾知d model no.
sorry:26:總之前臀有膠 or paint 會好睇d!
回復 4# kira-yamato

Ching, 你把槍邊度買&幾錢? Thx!!
等3a正版好過啦,雖然耐少少
老銅間野都唔知有無一粒半粒頭雕係正版。

加上放上y拍嘅野又玩托價,小弟從不考慮幫襯。
catcat 發表於 16-10-2013 11:51 AM

吾係幫佢講好說話,但佢起碼都美其名叫"custom",起碼都講明左吾係HT。

我見伊Bay,桃寳有好多睇上去流流地然後標誌"HT原貨"呢D先pk....

其實E+老翻d技術gum鬼好(尤其翻Tony Stark),若非眼力超好ge師兄,我諗就gum睇都吾會分得出。

所以我覺得佢肯認已經算係gum喇,大家都心裏有數啦。

另外,呢間服務態度其實算好,好多時候我上去純粹吹水佢地都ok。而且對於小弟呢d港島人黎講都係散件唯一選擇。

PS: 我無上過Y拍佢d野,托價呢樣就不願置評了。。。
回復 18# apollovin

我冇得PM,你留EMIAL我SEND比你啦CHING, THANKS~
回復 20# venson8789

HAHA有同感,大把C兄都買D CUSTOM頭黎自組,姐係都冇話老吾老翻既,最緊要玩得開心~
係呀佢價錢吾係話平,但佢地既服務態度令我比得"鋸"D~
但佢有D野都係同出面錦上下價錢,都可以買得過。
如果買平100蚊仲要比人西面又誠又串,我都買得吾開心啦!

我都係港島區番工,不過係買呢個頭先知有呢間野~哈哈
頭像被屏蔽
回復  venson8789

HAHA有同感,大把C兄都買D CUSTOM頭黎自組,姐係都冇話老吾老翻既,最緊要玩得開心 ...
kira-yamato 發表於 16-10-2013 04:38 PM

其他吾講啦,其實果度標價雖然普遍比雞旺貴少少,但對我黎講,除非大量入貨,如果吾係計埋來回車費都差吾多喇。
回復 24# venson8789

{:2_308:}We had a great sharing haha, Thanks Ching

We had a great sharing haha, Thanks Ching
kira-yamato 發表於 16-10-2013 04:57 PM

不過要認真講一句,我都係盡可能都買正版ge.....
只不過如果價格真係太溶....我亦吾會堅持............
not bad.... I will get one too
吾係幫佢講好說話,但佢起碼都美其名叫"custom",起碼都講明左吾係HT。

我見伊Bay,桃寳有好多睇 ...
venson8789 發表於 16-10-2013 04:21 PM

依家D新香港人慨思考模式真系值得我地广州同胞学习呀! 我地就买正货,你地就买老翻,抵你发达啦ching!
回復 26# venson8789

係呀真係睇價.我之前玩個炸都係買原裝冇"custom".
呢隻係第一隻自組~

HAHA有同感,大把C兄都買D CUSTOM頭黎自組,姐係都冇話老吾老翻既,最緊要玩得開心 ...
kira-yamato 發表於 16-10-2013 04:38 PM

ching,见你落起咀头咁hard sell,你盘生意实争好多啦! 讲个地步等我来拜会下你买返多少假货呀!