Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 信和2F中間角落向扶手電梯 好似叫M. Box 既舖頭

小弟一般都唔會幫襯冇標價既鋪頭
x2
我就試過喺呢間野訂貨, 落訂時係件貨係15魚, 到貨時佢要收19魚, 咁你地話
呢間野係唔係黑店呢??
我就試過喺呢間野訂貨, 落訂時係件貨係15魚, 到貨時佢要收19魚, 咁你地話
呢間野係唔係黑店呢??
kfhrider 發表於 11-9-2013 01:32 PM

Ching, 你個case就成立, 如果咁樣我都會歸佢為黑店, 但可惜樓主個case跟本連半點黑都講唔埋.

雖然樓主呢個case唔算黑,不過我都當佢黑店
之前試過係呢間野買野開過當全新賣比我
另,呢間野好似同may關係友好,兩間同時black list
回復 47# kfhrider

多收成四舊水?佢既理由係數..... ?而如果閣下唔要佢又點處理?

回復 49# 放學ICU

但係件貨有冇穿有冇爛?我買重高時(唔係呢間)個老細話手頭上面(有三盒)已經開過check件,問我要唔要,Check過之後我都覺得冇問題。

呢個又係另一個月經問題∼ 究竟開過盒既玩具當唔當係全新貨好呢? {:1_214:}

回復 50# katsumoto

佢話係全新,但盒底膠紙明顯係比人用手搣甩過,而盒內亦只有一邊有膠紙,其餘三邊搣哂,同行友人睇過亦認為係開過,我只可以諗佢搏大霧盒底開,搏人睇唔到

可能佢覺得開過都叫全新掛,但對我唔係囉:67:
又一個俾人賺分既POST

樓主都係試下買餸、買股票同買樓
買餸既,天氣,隨時一日半日MARK高一倍價有多,5蚊變15蚊
買股票,隨時一個消息,仙股都翻身
買樓,隨時一個政策,MARK高一百幾十萬都有

30分鐘30蚊?
係信鵝行左幾層樓,你行去街尾食個TEA回順氣都唔見左啦
乜原來大家唔知果間都係五月開既咩==
回復 53# 果汁先生

五月係乜黎既?:47:
回復 50# katsumoto

緊係睬佢都傻啦, 唯有退訂LOR, 頂佢!{:1_213:}
呢間野個金毛我見佢問其他鋪拆貨賣,唔似係may開喎:@
其實即係邊間,唔覺有鋪叫呢個名
yugi 發表於 13-9-2013 10:20 AM

正確如無估錯的話!那舖頭名頭一字尚欠三個英文字母!
之前放好多神話在廚窗.....
yugi 發表於 13-9-2013 10:20 AM

你上2/F既扶手電梯,到左之後轉左,右手邊第二間...
間野好似格仔鋪咁好多野display出黎...
你上2/F既扶手電梯,到左之後轉左,右手邊第二間...
間野好似格仔鋪咁好多野display出黎...
小堅 發表於 13-9-2013 11:14 AM

我諗到的是4仔鋪:x今晚上去睇下間格仔鋪先:64: