Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ Megahouse Hi-Spec超力機械 卡拉特

有型又得,扮Q又得,好正....
黑仔文 發表於 6-9-2013 12:51 AM

正~~~係咪要入隻先~~~{:1_214:}
3link ... 你仲咩 "奸"田 ....
Vince 發表於 6-9-2013 02:13 PM

型成咁邊似耕田呀 {:1_213:}{:1_232:} 重作~~~~{:1_203:}
呢隻本來有啲心動但聽過各方意見都係忍忍手了 ( 暫時? )
最緊要佢汲取經驗,超攻速我等咗好耐 ...
WalkerMachine 發表於 6-9-2013 05:29 PM

雖則佢有缺點~~~但如果有愛都係入好~~~始終佢既產品唔多~~~:(

超攻速~~~~希望會改善~~~~我會睇下佢隻NG騎士金戰士有冇改善~~~:die:
你講到物主佢要食余仁生咁

調保身體最緊要.病君咁樣點搵食,鋤得多.傷氣力.消耗一定要補充.唔洗失威 ...
williamhychan 發表於 6-9-2013 05:53 PM

一睇您講得出咁經典廣告就知您同我冇代溝啦~~~:34:
no i also saw this cartoon, but i don't like SD or Q ver robot's....

Oh no ~~~~ may be this robot just belongs to my generation and not yours
黑色三連敗 發表於 6-9-2013 09:05 PM