Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ Megahouse Hi-Spec超力機械 卡拉特

支持連敗兄SR post!
洛迪文 發表於 3-9-2013 12:02 AM

文兄~~~好耐冇見您同您個玩具櫃~~~:handshake: SR POST 唔出啦~~~太多師兄出左~~~唔想好似洗版咁~~~貼幾張係樹算~~~希望您鍾意:(

没有女友啦 最近各种事情忙 买了也不开 索性哪天想起来哪天 ...
gingin銀銀 發表於 2-9-2013 10:15 PM

果然是老闆~~~每天都這麼忙~~~:$
小弟有買,又唔覺得出得差,多野玩過翼神傳說,變形系統收貨有凸,心想冇第二間出到完成品咁高
一年戰爭迷 發表於 3-9-2013 01:44 AM

只要您玩得高興就是了~~~~{:1_208:}
great report.
Macross長谷有洋 發表於 3-9-2013 08:21 AM

多謝長谷兄支持~~~~:handshake:
餅中之餅∼

当年超力口術因太像玩具,没留意
欣赏,这个MH合金被敗 ...
tower 發表於 3-9-2013 09:06 AM

塔兄都係一樣餅中之餅~~~:71:

當年真係好玩具~~~不過變形簡單玩了很多次~~~相反~~~今次變形較複雜~~~玩了一次已經筋疲力盡~~~:unhappy: 其實本身外形非常型~~~所以您覺得很正~~~:78:
我只係叫你影相前..去MK甲下女女........乜真係得架

等我又去甲下女先
滴滴仔 發表於 3-9-2013 10:25 AM

您甲唔甲都影得咁靚~~~#時教我PS~~~:75:
回復  黑色三連敗

腳掌是可以貼地的, 只要左右調教一下便可。   如果這個玩具是「全膠宴」的話,  關節的 ...
大姐姐 發表於 3-9-2013 04:28 PM

大姐姐~~~其實我調了很多次~~~俾隻手(未變形前那對)擋著~~~經常不貼地~~~無論那個mode~~~一屈膝就腳軟~~~開腳又經常分開~~~LOCK唔死~~~包括變形後前甲~~~:49: 不過這是難得才有的玩具~~~我仍然推人買~~~:$
果然是老闆~~~每天都這麼忙~~~
黑色三連敗 發表於 3-9-2013 08:50 PM

基友可别取笑我了 我就是个跑腿小弟{:1_229:}
基友可别取笑我了 我就是个跑腿小弟
gingin銀銀 發表於 4-9-2013 09:17 AM

基友~~~您是跑腿比我這苦力還要好~~~~{:1_198:}
don't like this robot, ha ha save money.

Aren't you going go buy it pal?
黑色三連敗 發表於 2-9-2013 08:53 PM
有型又得,扮Q又得,好正....:36:

3link ... 你仲咩 "奸"田 .... {:1_222:}
呢隻本來有啲心動但聽過各方意見都係忍忍手了 ( 暫時? )
最緊要佢汲取經驗,超攻速我等咗好耐呀:what:
3link ... 你仲咩 "奸"田 ....
Vince 發表於 6-9-2013 02:13 PM

你講到物主佢要食余仁生咁:x

調保身體最緊要.病君咁樣點搵食,鋤得多.傷氣力.消耗一定要補充.唔洗失威悲到極:he:.你地諗下啦.咦~~~咪講笑,快D食.
don't like this robot, ha ha save money.
taken 發表於 4-9-2013 10:09 PM

Oh no ~~~~ may be this robot just belongs to my generation and not yours {:1_229:}