Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影 ~~~ Megahouse Hi-Spec超力機械 卡拉特

good report pal, i know this robot too, old cake too
taken 發表於 1-9-2013 07:42 PM

Aren't you going go buy it pal? :75:
關節軟弱無力 <= 已經變左 MEGAHOUSE 出品既必備 缺點 ?..... 今次仲要加埋 上重下輕 ... 真係 OMG ...  ...
Vince 發表於 1-9-2013 08:10 PM

其實megahouse唔係隻隻都咁差~~~我買左咁多隻霸王大系都冇咁提~~~主要係hi-spec呢個系列出事~~~講真呢隻真係靚仔~~~我都推您買~~~:71:
多得你既comment,唔平,唔會買!!

quote]關節軟弱無力 <= 已經變左 MEGAHOUSE 出品既必備 缺點  ...
馬仔 發表於 1-9-2013 08:20 PM

我太老實鳥......如果唔計企唔穩.....整体都OK :(
D相影得唔錯  睇到落了唔少力
williamhychan 發表於 1-9-2013 08:56 PM

都係是但影咋~~~反而變形~~~擺poses用左唔少時間~~~:(
變形好複雜, 有誠意, 價錢不貴, 有合金又大隻, 買!!!!
violin0707 發表於 2-9-2013 12:35 AM

如果有大愛~~~我都推您買~~~:71:
Pro Pro Professional !!!
滴滴仔 發表於 2-9-2013 11:57 AM

多謝您地D寶貴意見~~~:handshake:
敗兄又雙飛∼∼∼∼!支持∼∼∼!!
敗兄又雙飛∼∼∼∼!支持∼∼∼!!
gazza1211 發表於 2-9-2013 09:20 PM

其實3飛~~~仲有呢隻~~~未計2隻魂限~~~:55:

只提上議程......他會很傷心啊

很多只沒買......莫非您有了女友.....
黑色三連敗 發表於 2-9-2013 08:52 PM

{:2_329:}{:2_329:}没有女友啦 最近各种事情忙 买了也不开 索性哪天想起来哪天买吧
支持連敗兄SR post!
小弟有買,又唔覺得出得差,多野玩過翼神傳說,變形系統收貨有凸,心想冇第二間出到完成品咁高
great report. :71:
餅中之餅∼:71:

当年超力口術因太像玩具,没留意
欣赏,这个MH合金被敗兄一拍变得
好有魅力,想象以上的完成度喔。
多謝您地D寶貴意見~~~
黑色三連敗 發表於 2-9-2013 09:03 PM

我只係叫你影相前..去MK甲下女女........乜真係得架:handshake::handshake:

等我又去甲下女先:D
回復 1# 黑色三連敗

腳掌是可以貼地的, 只要左右調教一下便可。   如果這個玩具是「全膠宴」的話,  關節的鬆緊,   是可以接受的。   

現在的設計, 雖然不大理想, 但那金屬的身體,  夠重量感,   拿上手的感覺非常良好。  

P.S.整體的上色, 令人非常滿意