Toysdaily 玩具日報

查看: 6235|回復: 22

[個人收藏] 呢排少食菜 VF-25S-AP & G & F & RVF-25

呢排少食菜 VF-25S-AP & G & F & RVF-25

以上, Thank You!
好正...... :71:
nice collection:71:
之前獨漏了歐茲瑪機 現在高追得好辛苦...
nice collection
之前獨漏了歐茲瑪機 現在高追得好辛苦...
tenjow 發表於 29-8-2013 01:21 PM

多謝!
頭像被屏蔽
師兄 手上的, 都是我缺的,  而且 ap 市面缺貨, 只剩天價貨...
mythsgod 發表於 29-8-2013 01:33 PM

呢一d菜真係QC好過呢一陣的METALBUILD多多聲架{:1_197:}
頭像被屏蔽
始終 bandai 當年的強勁對手是 yamato, 能"參考"的都參考了, 而 acradia 暫時又比較不思長進, 咬老本應 ...
mythsgod 發表於 29-8-2013 01:44 PM

但係我 會忍唔住走去訂19的,如果設計靚仔的話
始終 bandai 當年的強勁對手是 yamato, 能"參考"的都參考了, 而 acradia 暫時又比較不思長進, 咬老本應 ...
mythsgod 發表於 29-8-2013 01:44 PM

同埋A廠既價錢進取咗少少。。。。笨大短期内既菜市場真係無敵了:o雖然A廠兩隻我都有訂:die: 始終敗給了菜菜機:die:
同埋A廠既價錢進取咗少少。。。。笨大短期内既菜市場真係無敵了雖然A廠兩隻我都有 ...
FRAK 發表於 29-8-2013 02:59 PM

師兄到手30週年色1J之後記得分享一下,同時想知有沒有「架luck底」配件。thx
頭像被屏蔽
acradia 2隻我也有訂, 而快開訂的 vf-1s 一條輝版 我也會訂的 (雖然已有舊版連 super pack), bandai 仍有 2 ...
mythsgod 發表於 29-8-2013 03:45 PM

YF-29 出Ozma 色的機會仲大過25s 再版⋯⋯(我估⋯)
頭像被屏蔽
官網後期補充了有 30週年配件!
mythsgod 發表於 29-8-2013 03:59 PM

Ok啦,呢2粒要幾百蚊 :)
師兄 手上的, 都是我缺的,  而且 ap 市面缺貨, 只剩天價貨...
mythsgod 發表於 29-8-2013 01:33 PM

其實我隻27用左便宜郵寄,而家都未收到 :49: