Toysdaily 玩具日報

查看: 42856|回復: 93

[新品消息] 11月風飄俠, 風,水邪動王商品化確定

仲要出特效件?幾時先可以停?我都算系死忠FANS喇,出只入只(等插水先入)無奈好多敗筆之處。
仲要出特效件?幾時先可以停?我都算系死忠FANS喇,出只入只(等插水先入)無奈好多敗筆之處。
山吹老師 發表於 2-7-2013 10:19 AM

講真個所謂特效我唔知邊忽似劇中召喚把劍時:44:
講真個所謂特效我唔知邊忽似劇中召喚把劍時
yugi 發表於 2-7-2013 10:28 AM

完全唔似...
舊機唔知點解比超級形態簡單, 不過有味道得多~
希望佢啲關節今次做得好啲啦:74:
仲有埋邪動王.......................:Q
風同水都唔知入唔入好...........................:80:
又要破費,我仲要每隻入一對:80:
邪動邪動邪動邪動邪動邪動邪動邪動{:1_227:}
舊機唔知點解比超級形態簡單, 不過有味道得多~
denniskwong 發表於 2-7-2013 10:55 AM

初期機用番動畫配色噴油而唔係好似超級咁用金屬色, 感覺上實在D可玩性高D, 冇咁覺得容易刮花, 而且地隱俠比前幾款超級在關節同件甲都實淨D所以好玩又有味道
初期機用番動畫配色噴油而唔係好似超級咁用金屬色, 感覺上實在D可玩性高D, 冇咁覺得容易刮花, 而且地隱俠 ...
kinis 發表於 2-7-2013 04:22 PM

外型都以舊為好
超級硬得佢設計有d攪多左...
我只入左三隻超級同一隻邪動王..
一諗起d關節就怕,隻普通地隱俠都未買,唔知買唔買好?
哩條line我已經收咗手好耐
特效part是集卡兌換?