Toysdaily 玩具日報

查看: 18571|回復: 48

[詢問] MB FREEDOM 價格

因12月出Metal Build 命運高達
所以我想買返MB FREEDOM:angry::angry:
請問而家MB FREEDOM 價格幾多?
thx~:64::64:
約一牛2魚

最低見過 3隻小狗
所以我想買返MB FREEDOM
th ...
YiuTOFA 發表於 24-8-2013 06:06 PM

入命運唔一定要入自由的。
入命運係等突擊自由. :p
我都想入返,搭單問下,普通版同會場限定太陽油版會唔會爭好多?
2選1師兄會有咩意見?thx
約一牛2魚

最低見過 3隻小狗
hktfhktf 發表於 24-8-2013 06:15 PM

約一牛2魚

最低見過 3隻小狗
thx~師兄報價
我都想入返,搭單問下,普通版同會場限定太陽油版會唔會爭好多?
2選1師兄會有咩意見?thx
加藤雀 發表於 24-8-2013 11:34 PM

我都想知普通版同會場限定價錢差幾多
邊隻令d:handshake::handshake:
回復 3# nipponya188
有多部機對打下{:1_214:}{:1_214:}
回復 4# 可變戰士
突擊自由出 我都會買 應該:44::44:
所以我想買返MB FREEDOM
th ...
YiuTOFA 發表於 24-8-2013 06:06 PM

我都有呢個打算,但據聞普通版freedom個面相大部份成品有問題, 我曾見過真係好恐怖, 唔係普通出界, 係好似比強水毀容一樣,搞到我想買2手多過現貨, 因至少可以開盒check件,作最後決定先入。
回復 10# bryankai

大家都話FREEDOM有事,但我唔知好彩定點,玩落除左關節緊之外,完全無咩問題~

附上幾張劣圖畀大家參考一下,BLOG的網址是:http://blog.yahoo.com/_PEAE5C7I2T4VVJ4LH35KWQQZEI/articles/622987/category/METAL+BUILD%E7%B3%BB%E5%88%97
約一牛2魚

最低見過 3隻小狗
thx~師兄報價
YiuTOFA 發表於 25-8-2013 12:05 AM

我無講過價錢,無報價,唔好亂講 {:1_201:}
我都想知普通版同會場限定價錢差幾多
邊隻令d
YiuTOFA 發表於 25-8-2013 12:07 AM

呢隻限定唔靚

唔好入

普通版 OK了

邊隻平入邊隻就OK
我都有呢個打算,但據聞普通版freedom個面相大部份成品有問題, 我曾見過真係好恐怖, 唔係普通出 ...
bryankai 發表於 25-8-2013 12:40 AM

據聞?

唔好據聞,我有

我覺得普通版OK

相反,限定無眼睇,開完入返盒  {:1_229:}
普通版灰白色為主,反而無咁易變黃。普通版算啦