Toysdaily 玩具日報

[詢問] MB FREEDOM 價格

普通限定都有,但都係入普通罷啦,限定啲coating一撻撻嘅機會好大,普通版唔買全新未開盒,見到實物ok就入得過
我都有呢個打算,但據聞普通版freedom個面相大部份成品有問題, 我曾見過真係好恐怖, 唔係普通出 ...
bryankai 發表於 25-8-2013 12:40 AM

是不是這一隻?
頭像被屏蔽
我有兩盒普通版,乜事都無,QC一流,。。。面相有問題個幅相,我都有睇過,不過剩係得嗰位人兄有問題,我見其他的玩家一般QC都無問題,只係大部份都話關節緊。。。

MB freedom QC 差已經係衆所周知,你search 返TD 舊post 就知⋯
今次MB 00 其中一個宣傳賣點就係提高QC質素⋯
是不是這一隻?
pclwong 發表於 25-8-2013 11:14 AM

我個隻都冇事{:1_197:}
個個師兄都叫我買普通版 咁我就買普通版:DD:DD
回復  bryankai

大家都話FREEDOM有事,但我唔知好彩定點,玩落除左關節緊之外,完全無咩問題~

...
kkkiii0079 發表於 25-8-2013 12:46 AM

FREEDOM果然好型仔:love: :love:
回復 12# hktfhktf
係wo 師兄冇報價 我搞錯左:he::he:
是不是這一隻?
pclwong 發表於 25-8-2013 11:14 AM

有冇得換返嫁???:50::50:
有冇人行過見到仲有現貨?
今日行左轉現時點見到D價嚇死人...無啦啦升到上神台,買唔落手:26:
個價真是:63:,因早排忍唔到手出去入番,唸住一牛,因之前見係呢個價咁上下,點知一睇已經一牛二魚多,但好心急,又想擁有,之後死就死啦,跟著入咗:79:,了自己心願:43:
I was going to get freedom or exia but now I am waiting for destiny.
to me, i really dont have the QC problem(both normal and limited). I prefer to choose limited one as it is better than normal.
而家買玩具風氣係咁, 早幾個月好多人見十一魚減到十魚再到九魚半, 就又話要等到八尾九頭, 我確係見過之前丫烏有九魚正的, 問題欄又有人問可唔可八魚半, 而家人地散得七七八八上番十二魚, 又話想搵番一魚, 好正常的循環系統