Toysdaily 玩具日報

查看: 18748|回復: 35

[個人收藏] 正到爆!!!shf笛子魔童

之前見再版靚價终於忍吾住入坑訂咗超西悟空同魔童,今曰取貨發覺隻魔童,堅正,有3個頭又多手形換,最緊要係件袍同交义手,勁多嘢反{:1_221:}

E次真大鑊:no: 又開新line仲又斯路,菲利,比達........都想入,快D再版啦:help:
大部份都係魂限,邊有得再版...
後追死梗⋯⋯⋯⋯⋯⋯
多謝好圖分享,睇左就滿足.太多條LINE就大鑊.所以一路唔入ROBOT暈,SHF,METAL BUILD,ONE PIECE, LEGO..
本身想買但見好似好貴咁所以冇買:68:
SDCC 個隻係靚好多,但價錢都貴好多! 呢隻隻色唔係漫畫, 不過一分錢,二百幾係好抵玩!
SDCC is much better!!!!!! But really expensive.......
放毒先!!!!!!!!!!!!!!!
不嬲都話呢隻野正啦 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
放毒先!!!!!!!!!!!!!!!
98729172 發表於 9-6-2014 12:10 AM

好多隻比達呀~~~~~~~~~~
其實斯路都出得好靚, 反而幾隻超西只有比達具水準.
呢隻真係出得幾正,我都係慶幸有再版先有機會入,我唔介意漫畫色,但唯一投訴係如果漫畫應該係4隻手指,但shf有5隻,所以sdcc配色係適合d,但要3倍價錢
恭喜入坑............但正如其他ching所言龍珠shf大部份魂限, 再版機會甚微..........望佢出ver.2可能會有機..........{:1_197:}
Ver2 ? 出完17號之後都唔知仲有無得繼續哩個系列...唔期望有ver2,肯出埋其他角色已好好。

quote]恭喜入坑............但正如其他ching所言龍珠shf大部份魂限, 再版機會甚微..........望佢出ver.2可能會有機 ...
ray文 發表於 9-6-2014 04:13 PM [/quote]
再版普通悟飯有無機呢....................:58: