Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年3月 SR超合金 勇者王 GENESIC GAOGAIGAR (官圖P22)

我係孤主訂左但係仲未收到電話...
我係孤主訂左但係仲未收到電話...
加藤雀 發表於 21-3-2014 12:41 AM

其實拿住張單直接去就得
回復 791# 鴨仔

我六點前買現貨都係陸一發
做打工仔玩玩具真係慘
一日之內個價可以由返工正常價到放工已經變炒價
炒價仙人 發表於 21-3-2014 12:13 AM

放工已經即刻去買,剩係見到炒價,慳返
之前係孤仔訂左亞版,見到行版番左諗住問下亞版幾時番,點知個店員話可以加十蚊直接拎行版連特典,即時科水 ...
放學ICU 發表於 20-3-2014 10:15 PM

請問邊間可以加錢拎行版? Thx
等文兄出report
LemonTea 發表於 20-3-2014 05:44 PM

我未有咁快呢..............不過td今日已洗版了.....................:he:
今朝蒸粉fb出相話訂左無特典版的加2草可以有特典,大早陸魚易發訂左有特典的可以減返1草,收工去攞貨 ...
鴨仔 發表於 20-3-2014 10:21 PM

我收工去拎時都有減返wor..................{:1_197:}
回復 802# ray文
師兄,你去边間精粉,信和話無減{:1_200:}
其實拿住張單直接去就得
阪神 發表於 21-3-2014 02:21 AM

我知,問題係我連孤主返左貨都唔知,而家先肯定信和孤主返左貨{:1_237:}
做打工仔玩玩具真係慘
一日之內個價可以由返工正常價到放工已經變炒價
炒價仙人 發表於 21-3-2014 12:13 AM

所以我自從經歷過一次後有心100%想要的都會訂左先費事煩
今朝蒸粉fb出相話訂左無特典版的加2草可以有特典,大早陸魚易發訂左有特典的可以減返1草,收工去攞貨 ...
鴨仔 發表於 20-3-2014 10:21 PM

佢d行政好鬼差,所以佢fb話減價係咪都拿拿聲改單穩陣d
上年經驗件野出個網仲有得買多數插
yugi 發表於 19-3-2014 03:35 PM

凡事總有例外, 中午D人貼住批散, 晚飯時已直逼代理建議價

RE: 2014年3月 SR超合金 勇者王 GENESIC GAOGAIGAR (官圖P22)

回復 800# KiraYamato0621

我係188孤仔,見到出左行版米問下幾時拎得囉,點知有驚喜
回復  ray文
師兄,你去边間精粉,信和話無減
tylorr2003 發表於 21-3-2014 10:18 AM

元精...................
孤仔次次都係咁賤
熱門貨一陣就訂晒
發售日就冇現貨
跟手就黎托價
san328 發表於 20-3-2014 09:09 PM

呢隻SR GGGG由行貨到亞版...
大大話話開左成大半個月有多...
點會一陣就訂晒???

P.S. 係D人以為隻隻SR都插水所以唔訂姐...