Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年3月 SR超合金 勇者王 GENESIC GAOGAIGAR (官圖P22)

睇完post覺得正先買,捱貴貨無計的,人地訂貨做白老鼠更係玩平嘢啦!
我今次都無定,我都無等平即入,今次買中左。

上次隻真三一無定,等埋跳樓先,唔係下下都咁好彩。:38:

quote]回復  馬仔
果日個個等頑仔的劈價貨嘛, 以為會同真三一一樣有平貨執, 就算平最多咪平三五草, 但一轉頭就貴 ...
kinis 發表於 26-3-2014 01:16 PM [/quote]
我都係精品入,今次無佢就死得。{:1_208:}

一出果日未到六點旺孤冇現貨
INS全部都八字
好彩係精品見到有人買跟住排先買到
san328 發表於 26-3-2014 04:39 PM
no, i remember i reached there around 7:30pm and the price is ^**, which is lower than 7 fish.
felixchi 發表於 26-3-2014 02:55 PM

8點後唔覺有啦,點都好,我只係想講買唔到6字頭既師兄未必係等插既人,事實上係第一日已經開始炒
所以都係簡單點好, 鐘意件玩具同角色, 同對間廠有信心的, 訂價又唔太狼死時, 都係訂好D
佢呢個case同當年金毛一樣,中午去未炒,正常價,一到下午就開始升,晚上已經升成舊幾,真係成地眼鏡碎。:time:

8點後唔覺有啦,點都好,我只係想講買唔到6字頭既師兄未必係等插既人,事實上係第一日已經開始炒
fatcheong 發表於 26-3-2014 06:45 PM
我AMIAMI訂講明有初回,不過我唔係EMS,仲要等多幾日先到...
BTW, 計埋運費都係6魚
大家講既頑X其實係邊度?
頭像被屏蔽
Don't worry Guys, Japanese version selling with special parts. I just receive the product yesterday. If you like to buy, I think $76x for Japanese version is still acceptable gei !
E家現貨都係*XX ?
旺角行75x, 日版過八舊

pic fm jp
亞版GGGG同行版GGGG有咩分別