Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年3月 SR超合金 勇者王 GENESIC GAOGAIGAR (官圖P22)

我尋晚8:00pm去信和攞,佢話無得減.....
頭先fb有人話打過去總店問,話有得退返$10,但佢地官方 ...
鴨仔 發表於 21-3-2014 01:42 PM

其實應該係有的................不過你拎完佢都收了張單..........最壞打算當豪比佢.....除非佢肯認.......:oh:
其實應該係有的................不過你拎完佢都收了張單..........最壞打算當豪比佢.....除非佢肯認... ...
ray文 發表於 21-3-2014 03:09 PM

係囉.... 不過應該有record有電話號碼,可以對返,但又要行多轉,麻煩....
係囉.... 不過應該有record有電話號碼,可以對返,但又要行多轉,麻煩....
鴨仔 發表於 21-3-2014 03:15 PM

其實, 你去取貨俾錢後佢收番訂單, 係應同佢要番張正式收據, 不論係訂貨定現貨都要, 尤其是買行版, 保障自己啊
我係深水埗一間叫skyone vedio game既店訂,
佢話代理仲未派貨,係咪真的?

我都想問,深水埗G point又係話未派貨,睡記今次又搞邊科?

剛剛到貨了,樓上師兄都打去問下啦
我係深水埗一間叫skyone vedio game既店訂,
佢話代理仲未派貨,係咪真的?
31575861 發表於 21-3-2014 03:56 PM

可能hold起d订货,用来现货炒卖。。。
應該係行派貨問題?福利fb話再返一批行貨。

今晚成功去信和蒸粉攞返$10了∼ :71:
因為返工出唔到去MK睇 有冇師兄知道而家連特典最平幾錢左右? thanks:64:
頭像被屏蔽
回復 835# marcoyin1214

今日四點左右, 信和見有兩間都係淨GGGG 八魚, 要埋特典加多魚半。
其他鋪頭唔見有, 唔知夜晚有無再番貨。
回復 837# leungpak

感謝回覆:64:
今次孤主幾好呀,出面炒到飛天,佢仲肯主動訂價減返十蚊比客仔:71:令我多左十蚊可以去打exvsmb:x
回樓上
邊度有得打新高達vs?
今晚成功去信和蒸粉攞返$10了∼
鴨仔 發表於 21-3-2014 09:14 PM

恭喜晒呢..............:)