Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年3月 SR超合金 勇者王 GENESIC GAOGAIGAR (官圖P22)

回復 751# kin2005

衰記派貨一定系行版
如果係amiami訂, 我諗連運費應該唔過6魚

姑仔訂連特典^@*喎現貨唔知=''=

仲等緊電話=''=點解未到~~~~
Just buy in ku chai 6fishesxx

信和樂易玲有找。有特典。
AK30 發表於 20-3-2014 04:19 PM

有冇特典....................呢~:43:
以9500 yen 定價來說, 6.5 -7 算左右價錢, 算係好抵玩
回復 758# ray文
Yes ar bro ray!
回復  ray文
Yes ar bro ray!
AK30 發表於 20-3-2014 04:53 PM

買現都咁平..........正~:71:
今晚去拎先..........:43:
如果係amiami訂, 我諗連運費應該唔過6魚
sckoko 發表於 20-3-2014 04:02 PM

我Ami訂了特典版。午飯后才剛confirm付款,應該下午或者晚上發貨。訂價7060yen,運費為1800。按今天匯率算,應該港幣6魚8左右。。。。。貴咗,不過算數,就當省了週末大陸回來后,再出去MK的來回車費和時間。。。。。。。。
灣精己^@*
最後在姑仔買左,連特典
AK30 發表於 20-3-2014 04:19 PM

點解我睇唔明......?6 fishesxx即係幾多?
買現都咁平..........正~
今晚去拎先..........
ray文 發表於 20-3-2014 04:55 PM

等文兄出report :71:
    我Ami訂了特典版。午飯后才剛confirm付款,應該下午或者晚上發貨。訂價7060yen,運費為1800。按今天匯率算,應該港幣6魚8左右。。。。。貴咗,不過算數,就當省了週末大陸回來后,再出去MK的來回車費和時間。。。。。。。。
gazza1211 發表於 20-3-2014 05:04 PM

你揀左SHIPPING用EMS??
我用SAL Small Packet (Unregistered), 連埋隻二手 Figuarts ZERO Terror Dopant, 運費都係1,360yen, 合計10,400yen(約8魚)......
點解我睇唔明......?6 fishesxx即係幾多?
kyostanley 發表於 20-3-2014 05:43 PM

姑仔^!* , 師兄