Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月 Metal Build 命運高達 (新官圖P.12)

一“两”只, 文爺果然系董事长级数
我頂多入一只, 或者一只 ...
wingsiu 發表於 22-8-2013 09:48 PM

我咪又係入一部...............你唔好扮野啦wingo兄.........你神話都成日3,4入wor..........:x
我咪又係入一部...............你唔好扮野啦wingo兄.........你神話都成日3,4入wor..........
ray文 發表於 23-8-2013 09:53 AM

依家入一部...
之後如果出會場限定又入一部...
再之後如果港魂又有再入多一部...
:x :x :x
出命運...我中到應一應...要科水了....
依家入一部...
之後如果出會場限定又入一部...
再之後如果港魂又有再入多一部...
小堅 發表於 23-8-2013 09:54 AM

有副會0既財力就話啫..............可惜我冇.........:sad:
冇特效真的不用大驚小怪的 MB一向冇
我咪又係入一部...............你唔好扮野啦wingo兄.........你神話都成日3,4入wor..........
ray文 發表於 23-8-2013 09:53 AM

2,3入, 幾時有4入過, 你估打麻雀湊腳咩:58:
話時話MB都幾佔空間,特別個地台, 所以我要嚴選:74:
你就好啦又有新櫃,幾時放你個新櫃D相我地睇啊:handshake:
如果有多付特典"透光紅飛翼",應該能多一些買家入手.只是骨架應該是"自由"無誤,這對很多收藏玩家會有陰影效應...買現貨應該是比較好的作法!
[quote]有副會0既財力就話
2,3入, 幾時有4入過, 你估打麻雀湊腳咩
話時話MB都幾佔空間,特別個地台, 所以我要嚴選: ...
wingsiu 發表於 23-8-2013 10:16 AM

天秤................:DD
你比你d相我睇先啦~{:1_214:}
講真睇官圖真係正到爆:$
如果實物同官圖近似一定收貨
[quote]有副會0既財力就話
小堅 發表於 23-8-2013 10:18 AM

我只是講事實咋............:sad:
我只是講事實咋............
ray文 發表於 23-8-2013 10:32 AM

你呃人...
{:1_203:}

P.S. 仲有幾耐要退出玩具界???
你呃人...

P.S. 仲有幾耐要退出玩具界???
小堅 發表於 23-8-2013 10:34 AM

好快好快.........................:79:
好快好快.........................
ray文 發表於 23-8-2013 10:38 AM

{:1_203:}
要同你講聲恭喜先...
很帥

等現貨再考慮
8~11月每月來一隻合金高達 有點吃不消