Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月 Metal Build 命運高達 (新官圖P.12)

估唔到摺埋對翼都咁靚,

freedom今次真係輸得徹底

希望大貨唔好又再改色了

對翼隻紫紅色真係設定得好到位
聽日拎MB oo raiser再訂埋佢

隻翼個關節位好似好伏喎......"= =
會唔會斷架......?:69:
型就型,到比錢果陣仲型
好正,對翼改到好生物feel,似真三一果類,不過起碼千一,二,夠買3,4隻MG
完完全全解釋左咩叫"尖銳":(
幾型:love:好有魔王機feel,同freedom 風格好唔同 ,其他mb同gffmc都會參考mg或pg , 但今次mb命運真係自成一格。
今日去左訂{:1_228:} 不過精品已截行版
當初我個人也覺得出命運高達機會比強擊自由來的高。我猜测的理由是強擊自由各部金色的關節是个個吃力的問題。金色合金要如何被制造出來?
好似所有武器都被大型化, 鐳射槍唔在講, 連斬艦刀同大砲摺埋都顯得好巨型~~
今日去左訂 不過精品已截行版
saihttam 發表於 27-8-2013 10:44 PM

我仲諗住星期六去順便訂,,,
有冇咁搶手...MBOO都有成1/2星期...
呢隻唔單止型
連技術都強化左:75:
真係型
唔似一般gundam 咁多直線
特然大改風格, 單獨睇幾靚, 不過同之前隻Freedom完全唔夾, Strike Freedom 又唔似會改到咁三尖八角...{:1_215:}
一向覺得命運唔靚,但今次眼前一亮!!o里排D gundam合金好密咀!!
大家認為出Strike Freedom 機率有幾多呢?我就好期待佢大改到好似命運咁,咁先有個動力去買,因同MG,RG,HG,robet魂唔同feel,因我好少會重覆買相同機體