Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月 Metal Build 命運高達 (新官圖P.12)

回復  bbf1125

咁樣做會唔會由緊變鬆,成日跌出嚟?
七國咁亂 發表於 2-1-2014 12:46

我只係CUT 左好薄, 而家都好實 :)
:35:
想問問各位師兄, 隻Destiny有冇邊位要特別check check? 例如臉歪之類

打算E兩日去買現貨, 之前買MB中過s ...
j-man 發表於 2-1-2014 12:37

我買果時完全冇開盒CHECK, 可能我好彩我果隻完全冇事
乜原來可以開盒 check 架.....我買果陣完全無呢個諗法就買左, 不過無事.....反而個哥仔 check 我張金牛就好認真.......
乜原來可以開盒 check 架.....我買果陣完全無呢個諗法就買左, 不過無事.....反而個哥仔 check 我張金牛就好 ...
pulpman 發表於 3-1-2014 10:39 AM

其實比咗錢又唔阻做生意一般都會比check,好啲嘅就check咗先都得,一般破損同欠件可以即換,但上油同其它問題就好難講,而且check漏想番轉頭再換就會麻煩啲…買前最好問清楚先,唔啱傾就唔買免傷和氣!{:1_208:}