Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月 Metal Build 命運高達 (新官圖P.12)

回復 288# Yatterman

旺角回兩草呀。總數優優霸凌
回復  Yatterman

旺角回兩草呀。總數優優霸凌
BWWL 發表於 26-12-2013 07:00 PM

孤仔跟蒸粉平兩草,但冇跟復李減多七草。
回復 286# 加藤雀
係可上下活動的
孤仔跟蒸粉平兩草,但冇跟復李減多七草。
步京暈 發表於 26-12-2013 08:10 PM

其實猫店今次玩鬥氣, 因今次隻命運所有鋪都早一日到貨, 反而佢今次係最後先有貨, 比人在FB暗串"週街都有貨", 即時在FB預告第日有貨, 仲專登玩鬥氣, 不過得幾盒(10盒都冇)當開倉價宣傳都好.
其實猫店今次玩鬥氣, 因今次隻命運所有鋪都早一日到貨, 反而佢今次係最後先有貨, 比人在FB暗串"週 ...
bryankai 發表於 27-12-2013 11:27 AM

佢幅相都係25日影ga bor
其實猫店今次玩鬥氣, 因今次隻命運所有鋪都早一日到貨, 反而佢今次係最後先有貨, 比人在FB暗串"週 ...
bryankai 發表於 27-12-2013 11:27 AM

佢咁大面子可以只派幾盒咁好??就所知不少店都派突,突幾打都要食左先.
佢咁大面子可以只派幾盒咁好??就所知不少店都派突,突幾打都要食左先.
warxv 發表於 27-12-2013 01:17 PM

其實瑞記畀細鋪的11月和12月ORDER FORM, 根本唔見METAL BUILD, 瑞記行街又冇問熟鋪要落幾多, 熟鋪都奇怪行街點知佢要幾多盒
其實瑞記畀細鋪的11月和12月ORDER FORM, 根本唔見METAL BUILD, 瑞記行街又冇問熟鋪要落幾多, 熟鋪都奇怪 ...
redfish 發表於 27-12-2013 01:25 PM

我聽回來就係呢隻好早就要PER ORDER,不過派數都多過PER數,佢地一見到個量都暗叫不妙,所以應該無乜人敢開高.
奇怪姑仔無現貨賣
昨天見人問價店員話留晒俾訂客
有沒有人訂左日版,派左未
奇怪姑仔無現貨賣
昨天見人問價店員話留晒俾訂客
layman 發表於 27-12-2013 01:42 PM

係啦 , 灣仔只見社團有現貨 ...
點解腰側兩塊野入唔到,又怕用力整爛,有咩方法
BWWL 發表於 26-12-2013 18:58

我左面果塊都好鬼難裝入去, 最後要用CUTTER CUT 薄少少先裝到 :68:
我塞左主洞再轉條膠入去個凹位
想問問各位師兄, 隻Destiny有冇邊位要特別check check? 例如臉歪之類

打算E兩日去買現貨, 之前買MB中過sad貨, 好有壓力:die:
回復 301# bbf1125

咁樣做會唔會由緊變鬆,成日跌出嚟?