Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 12月 Metal Build 命運高達 (新官圖P.12)

Looks like metalic???!!!!!If so, not bad!
先唔講人氣, 只講玩具呢隻靚過Freedom~
Purely personal view!:64:
型wo 係

雖然唔like seed, 不過咁型又唔係咁講 XD
必然系腿短 手长 拳头大 不过也阻止不了我入手 这个pose实在型到爆炸!!
回復 16# ToyKnife

但係官圖無限好, 都係要睇定d先
好型
但唔係我杯茶
Freedom 之失望,拒絕此款機體{:2_306:}
嘩對翼型到掉渣
終於有一隻係想入啦
人 ... 只會 LIKE "自由" ... "命運" 只會係 接受 ...
Vince 發表於 22-8-2013 10:24 AM

師兄呢句我笑左
講真,我個人唔多buy destiny
不過呢隻真係好型
但係似乎用返freedom副骨架…
呢樣係最擔心既
期貨更多新圖
:D正呀, 唔知定價幾多
好帥啊!!!比RG好多多多多多了,RG不改造看起來就呆呆的......MB怎麼可以這麼帥氣?犯規啊這系列><
真係每個月都有gundam...入硬!
唔, 就咁睇真係造得好型, 但DESTINY個人真係完全冇興趣......
又要比錢................:70:
搞一搞變成跟自由鋼彈一樣~~!!類似的翅膀,類似的光之翼~~!!可以出點新的點子嗎??
又要比錢................
ray文 發表於 22/8/2013 11:36 AM

你大把錢使嘜驚!! :ar:   

今次入幾多?? :x
其實呢隻人氣一般, 大有機會步freedom後塵{:1_203:}