Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 冇咩人提 之 SD扭蛋 next saga 02 Algus騎士團篇

都出左大半個月...冇咩人提...又冇咩人貼 {:1_240:}
又一次, 貴到離譜, 但又唔入唔得的超級貴扭蛋......

今次冇咩驚喜 (saga1 的百式金色真係驚喜的), 不過亦都冇驚嚇 (saga1 兩隻膠色騎士主角....)
上色一樣係好多位忽略左...5魚價錢都係得咁ge程度............{:1_201:}

不過今篇選角除左比較出名的騎士團三子, 餘下就係少d 人理ge三魔 + the-o:love:
saga真係完全fans向系列, 比SDX 更fans :42: 定價高都情有可原ge.....

anyway, 作為SD迷....點都要支持, 希望saga扭蛋挨到落去
希望好快會有第三彈消息:o

ok!去相

法師nu~

鬥士 zz~

劍士 Z +馬 (學SDX 自行加左條白帶係身)
值得一提: 短劍可以收係盾到, 算係加分位~
但馬完全不可動!!!!!!!!!!! 都咁貴! bandai 你加少少關節洗死咩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blame::blame:

monster 卡碧尼 ~

鬥士大魔~

騎士龍飛 +馬 (可能因為係龍飛ge關係.....真係好型!!!!!!)
馬一樣不可動, 都係個句加少少關節洗死咩!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

三魔團合照~

三神器騎士團合照~

最後! 限定扭蛋一定加隻大物落去
今次係! Monster the-o!

異常難得的商品化!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

分享完畢! 希望有saga3 la
如果唔係玩限定我都想扭番兩隻玩下{:1_229:}
補返d色靚好多.{:1_223:} 搞到我都想入返set.
完全fans向,好彩係騎士,如果係武者七人眾就入了坑
正啊~我都等紧入手
小弟都入左, 隻THE-O真係雞肋到呢... 如果佢出ALEX會好好多
師兄補果D色?好靚