Toysdaily 玩具日報

查看: 5897|回復: 19

狂派再起(含)

頭像被屏蔽
含咩呀??:47: :47:

我遲d先睇:43:
原帖由 leo2004 於 24-6-2009 05:43 PM 發表
榻人在一般UA睇...不過都用晒成個螢光幕畫面播片....:50:
今集兩派機械人係多0左,反而人物角色搶戲過機械,人物加了leo和被國家遺棄的豬肉佬都好攪笑,森父母都好出...笑位都好多...
片頭上海打得勁...
機械人主要是 ...

fallen的確係拎左條ley去啟動部機器﹐不過文哥一飛上去就打爆左部機所以條key已經唔係mainpoint ja ma~~
我反而覺得今次星星叫表現好出﹐同埋性格應該似返以前D TF裡面既星星叫o甘。
小說似乎會比電影講得清楚D﹐我而家都希望o係小說度會交代返最後o個場twins去左邊……:x

回覆 3# 的文章

twins無交代...:80:
原帖由 基拉 於 24-6-2009 17:45 發表
含咩呀??:47: :47:

我遲d先睇:43:

你想含?:DD
人物加了leo和被國家遺棄的豬肉佬都好攪笑

呢個人上集都已經有了
頭像被屏蔽

回覆 7# 的文章

我覺得比第一集更清楚....冇咁亂
第一集重亂:80:
頭像被屏蔽
原帖由 Starstalker 於 24-6-2009 10:05 PM 發表
我覺得比第一集更清楚....冇咁亂
第一集重亂:80:

我都覺呀~~~
第一集亂D﹐今集無o甘多扭黎扭去既打鬥
第一集睇唔清邊個打....佢地太相似啦:68:
頭像被屏蔽
3 架電單車睇都未睇清楚 , ARCEE 上集出左玩具 , 今集個樣完全唔同左樣...
AUTOBOT 架藍色跑車到最後先知佢叫咩名 , 由頭到尾可以話無戲份

SIDEWAY 一開波就死 , 明明架跑車好正...
沙漠戰 , DECEPTICONS 好多只係有 PROTOTYPE 未變任何 VEHICLE ge 角色 (好似係)
大合體廢到乜七咁... 得合體果一下感動...
我見到 MIXMASTER 後尾有加入戰團 ? 應該係大合體比人打散左所以......?

OP 文屈機... 正常...
應該有第三集,因為麥加登和星星叫都未死,還有地圖上咁多古老tf位址:71:

希望有
頭像被屏蔽