Toysdaily 玩具日報

查看: 4850|回復: 11

[個人收藏] [舊物新影][加新相]Demon Chronicle 惡魔棋 埃及篇(Part 9)

Hi 又再有機會開Post
今次影左Demon Chronicle Part 9
因仍未有權貼Link 要勞煩大家copy了 分享給大家
picasaweb.google.com/106982519084154010769/DemonChronicleEgypt
剛發現可以貼圖檔,更多大圖可在相簿內看到,謝謝!

隊長       我看到屎
好詳細介紹每一款,搵埋惡魔棋part5 - 埃及篇吧:love:
好詳細介紹每一款,搵埋惡魔棋part5 - 埃及篇吧
rider_kabuki 發表於 1-10-2011 09:54 PM

多謝師兄支持!
未來都會入手Part5
到時侯再影:35:
Part 9 有d都唔係影得太好,可能都會重影...不過有時間先,呵呵:35:
由於有感昨天的影得有點差
今天又拿起相機再補黑白的
感覺又好了一點 得閒入去睇下啦 THX!
Hi 又再有機會開Post
今次影左Demon Chronicle Part 9
因仍未有權貼Link 要勞煩大家copy了 分享給大家
p ...
littlepoisonboy 發表於 1-10-2011 06:57 PM

幫忙一下, 呢個系列幾特別
http://www.picasaweb.google.com/ ... DemonChronicleEgypt
幫忙一下, 呢個系列幾特別
GTO 發表於 2-10-2011 03:26 PM

埃及系列在惡魔棋中還算出名,
未來第5part的埃及系列 我也會發帖跟大家分享 謝謝
i only have 2 old one, they are Ra & Anubis ?:love:

當年都已經係難尋物:77:
i have that Isis (steel color ver.) before...
埃及系列在惡魔棋中還算出名,
未來第5part的埃及系列 我也會發帖跟大家分享 謝謝
littlepoisonboy 發表於 4-10-2011 01:51 PM

大大有無入埋埃及系列兩款SP呀? (獅身人面像 & 至高神) :he:
大大有無入埋埃及系列兩款SP呀? (獅身人面像 & 至高神)
rider_kabuki 發表於 6-10-2011 07:57 PM

暫時未入,未來...就唔知了
對獅身人面像比較有興趣...話曬都差不多大隻過至高神成倍,感覺上抵dd
不過如果以佢地一隻的價錢,差不多可以買到後期出的1set普通版了
(還是想影多些磨練一下攝影,希望以後的相片能有所改進!)
謝謝師兄!

i only have 2 old one, they are Ra & Anubis ?
ygat2005 發表於 4-10-2011 03:00 PM

Ya,they are Ra & Anubis!Great Photo