Toysdaily 玩具日報

查看: 7974|回復: 25

[最新報價] 12月雅典娜的陰謀

tw.myblog.yahoo.com/danny0903seiya-saintseiyatoys/article?mid=32690&prev=-2&next=32679&page=1&sc=1#yartcmt[/url][/url]

今次又吾知要食咩死貨!!{:1_222:}
頭像被屏蔽
雅典娜要食5子10周年+ 座先有1隻.
雅典娜要食5子10周年+ 座先有1隻.
源泉立歃 發表於 14-8-2013 03:43 PM

5子10周年都不同時間出, 難道記住數先2014年再要佢貨, 座就合理d.
11月有隻光牙:78:..........
要訂既都訂晒........應該冇影響
(我就冇訂到.
這是台灣代理的問題, HK唔一定用這種處理方式.

何況雅典娜冇寫明是10周年紀念, 好賣自然會再販, 睇下海王冥王都再販到冇人買.
http://tamashii.jp/special/scm/10th/index.html
咁多陰謀論?????
又來未出先炒消息?
又來未出先炒消息?
simpsons 發表於 14-8-2013 10:24 PM

雖知TD係收風既地方,咁商家係度炒消息都好正常......
黎啦黎啦黎啦
又放風~
哈,聽人講,要入廿隻光牙先派到一隻女神添呀
{:1_203:}
食死貨對商家來說會搵小d同多左幾件垃圾
價格已定其實對已訂的消費者都無影響
除非加價!
玩具都有陰謀論咁勁,
我係消費者話知佢食乜野,
明買明賣啱我就買,
更何況我放棄左EX系列,成日要趕去訂,
同埋呢類陰毛論post!
阿豬阿狗見到都加價啦!
其實無論雅典娜最終要食什麼死貨都好!都不關我們D訂客事!
而且我們落D訂價早包了D死貨錢!