Toysdaily 玩具日報

查看: 11200|回復: 15

[玩具攝影] 雅典娜聖衣隨拍4張 . . .

註:如看不到圖請自行在webpage減去「www.」
或直接按入這Link: http://toysdaily.com/discuz/thread-223385-1-1.html
謝謝

等咗好多年,望穿秋水嘅女神雅典娜神聖衣終於都出現 ~ !
可惜,希望越大,失望越大 . . .
以兩隻普通聖衣神話嘅價錢換嚟80%膠件 . . .
活動能力亦不多於20% . . .
仲要嚟一個面無血色嘅慘樣 . . .
真係嘔晒血 . . .

本來想模擬穿上聖衣嘅感覺,不過整極都得唔到想表達嘅感覺 . ..  放棄

就咁企定定係幾靚嘅 ~
但係條頸好明現過長 . . .
條底裙好心用真布啦 . . .

花紋忠於原著,無乜油出界已經好好彩。
但係由於大部份係膠件,好多地方都清楚見到水口,睇見都唔多開胃 . . .

都係唔帶頭盔好睇D ~
可動範圍少之又少,肯定係聖衣神話數一數二. . .
所以都唔知點影好了 . ..  

無拎雅典娜之盾,因為根本拎唔起 . . .
用支架又麻煩,索性唔鬼影 ~ !
睇個款應該好快會有全金色嘅OC版出現,但係唔會買 ~ !!
真真正正當比錢B社買個怨念,B社應該都知呢一點,擺到明鋸你咁款 . . .
B社,你好嘢 ~ !
第一張隱約見到內衣:46:

建議樓主反正都被騙入了神雅,索性去淘個女神便裝黎個一物兩玩啦:x
第一張隱約見到內衣

建議樓主反正都被騙入了神雅,索性去淘個女神便裝黎個一物兩玩啦
linkchan 發表於 28-4-2014 08:00 PM

好眼力:$
所以女神係用黎欣賞架....................{:1_220:}
雖然佢係有個面無血色既慘樣...
但經過師兄影相之後...
即刻變靚好多...
:71:
第一張隱約見到內衣

建議樓主反正都被騙入了神雅,索性去淘個女神便裝黎個一物兩玩啦
linkchan 發表於 28-4-2014 20:00

我都睇唔到你咁好眼力嘅  ~ :$
女神便裝?唔唔識淘的 . ..  算了 ~ 永久站屍也不錯 ~
所以女神係用黎欣賞架....................
ray文 發表於 29-4-2014 10:18

. . . 女神唔係應嚟玩弄嘅咩?:x
雖然佢係有個面無血色既慘樣...
但經過師兄影相之後...
即刻變靚好多...
小堅 發表於 29-4-2014 11:21

多謝小堅兄支持 ~ 我只係令佢個樣變得更加慘  ~ :34:
多謝小堅兄支持 ~ 我只係令佢個樣變得更加慘  ~
Kuuga_iwsp 發表於 29-4-2014 07:48 PM

點會呢...
第一幅圖好有美感...
若隱若現...
:71:
點會呢...
第一幅圖好有美感...
若隱若現...
小堅 發表於 29-4-2014 22:03

:handshake:多謝小堅兄長期支持 ~ :52:
. . . 女神唔係應嚟玩弄嘅咩?
Kuuga_iwsp 發表於 29-4-2014 07:46 PM

原來你鍾意.....................{:1_214:}
原來你鍾意.....................
ray文 發表於 2-5-2014 10:19

有邊個男人無心目中嘅女神吖 ~ :58:
有邊個男人無心目中嘅女神吖 ~
Kuuga_iwsp 發表於 3-5-2014 02:35 AM

可能你特別多呢...................:x
可能你特別多呢...................
ray文 發表於 3-5-2014 11:02

嗯 . . . 我的確來者不拒 ~ ~ :34:
嗯 . . . 我的確來者不拒 ~ ~
Kuuga_iwsp 發表於 4-5-2014 11:12 PM

估唔到你原來咁濫呢................:p