Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: chan11

[最新報價] 12月雅典娜的陰謀

其實無論雅典娜最終要食什麼死貨都好!都不關我們D訂客事!
而且我們落D訂價早包了D死貨錢!
cccccto 發表於 15-8-2013 07:22 AM

師兄有道理{:1_214:}
笑看風雲~~~~~~~~~~~~~
哈,聽人講,要入廿隻光牙先派到一隻女神添呀
LeO涼介 發表於 14-8-2013 23:44

係就好呀,等隻光牙崩到兩舊入隻玩下:61:
玩具都有陰謀論咁勁,
我係消費者話知佢食乜野,
明買明賣啱我就買,
更何況我放棄左EX系列,成日 ...
JIM355 發表於 15-8-2013 01:43 AM

雅典娜是神話系列不是EX哦
回復 19# simpsons

Haha我形容錯左,應該說聖鬥士系列:69:
頭像被屏蔽
如果 3神 出 EX夠華麗好看的, 我相信仍然會乖乖付錢!
mythsgod 發表於 15-8-2013 08:48 PM

無錯,舊三神就組神衣形態
雅典娜要食5子10周年+ 座先有1隻.
源泉立歃 發表於 14-8-2013 03:43 PM

今日熟鋪畀張瑞記9月ORDER FORM一睇, 驚見10周年神聖衣星矢行貨居然批都75算, 瑞記應該當左10周年5子係寶, 相信就算雅典娜要跟死貨, 都唔會係呢5子.
頭像被屏蔽
批價 75算? 張 ORDER FORM 可能有古惑, 因為相信普遍訂了的師兄都只是用 5魚半 訂1隻, 7算也不用啊! 始終商家檯面1張 ORDER FORM, 檯底卻是另一張的... ..
mythsgod 發表於 20-8-2013 09:58 PM

瑞記官方ORDER FORM, 細鋪只會得一款, 大戶如米青3口就可能有另一張.
除非瑞記有人打錯價, 見到56x幾隻字,以為心算錯, 借部計算機計多次, 都係75算, 真的不能相信, 貴到咁, 邊有鋪咁勇會返.
建議價要成86X, 相信反斗城D十周年星矢放到等退貨都得了, 邊有人會買
頭像被屏蔽