Toysdaily 玩具日報

MARK 33, TONY STARK,步驚雲,THE CROW門市1/8開訂又嚟排隊

如果隨機派,餉呀虎買單果啲會好頭痕
今天去訂野, 係就唔洗排, 不過擋我講錯又好擋妳聽錯都好, 點解出錯左單無得改, ht你部咩神級電腦, 真係一肚氣, 我又唔係炒家, 又唔鍾意出去交收, 買左隻自己唔鍾意
今天去訂野, 係就唔洗排, 不過擋我講錯又好擋妳聽錯都好, 點解出錯左單無得改, ht你部咩神級電腦, 真係一肚 ...
especialprint 發表於 7-8-2013 04:52 PM

師兄發生咩事?
出錯單冇得改?! 我會即場插爆佢!
佢點証明一定係客講錯??!! 如真係佢搞錯嘅話要人硬食?!
咩道理呀!
{:1_222:}如果真係無錯師兄就要堅持到底了{:1_222:}{:1_222:}
佢話佢部神級電腦無得改喎......>< 可能隻Heartbreaker無人要, 咪話無得改, 我都一次過買三隻, 攪到我火起, 最仲連隻 Tony Stark 都唔要就走人....以後 ht 出得再靚都唔再幫襯, 希望各位買得開心.....><
waited around 10 minutes last night.  ordered mark 33
今天去訂野, 係就唔洗排, 不過擋我講錯又好擋妳聽錯都好, 點解出錯左單無得改, ht你部咩神級電腦, 真係一肚 ...
especialprint 發表於 7-8-2013 04:52 PM

佢應該會叫你 confirm wo 而且 姓氏 電話 係手寫定電腦先 ?
佢應該會叫你 confirm wo 而且 姓氏 電話 係手寫定電腦先 ?
transfarmer 發表於 2013-8-8 03:23 PM

出左單跟住手寫姓名電話同你confirm產品資料,果時錯左都可以改架! 家下&#34220;材鋪切左片冇得退咩,告x佢:74:
其實真係冇可能改唔到,你唔比錢佢都吹你唔脹啦
點可能冇得改呀??......你唔俾改我咪唔俾錢LAW........你係即場發現訂錯野????
其實真係冇可能改唔到,你唔比錢佢都吹你唔脹啦
ssandy 發表於 2013-8-8 10:19 PM

佢係收左你錢先出單:ar:
唔該我想訂一隻tony~:43:
OK, $500 訂:36:
同先生對番資料,1/6 滿大人......{:1_218:}
咩ar,我訂tony ar!:what:
唔好意思,單已出不能改{:1_203:}

:47:
如果隨機派,餉呀虎買單果&#21874;會好頭痕
feilay 發表於 2013-8-6 02:39 PM

食得咸魚抵得渴{:2_295:}
其實都可能係針對某d唔知自己訂咩&#22021;粉皮, 佢地剩知訂ironamn, 店員問佢訂mark幾又唔x知,咁金色定銀色又唔x知,咪求其醒隻mark 35過佢!3隻都同價{:2_329:}