Toysdaily 玩具日報

MARK 33, TONY STARK,步驚雲,THE CROW門市1/8開訂又嚟排隊

頭像被屏蔽
回復 31# EricBanana

師兄你唔係鍾意先去抽籤訂嗎?點解抽中左咁幸運你又唔去訂呢?

好矛盾喎~
落大雨都排?:38:
我今朝12點去排:36:
yahoo 成棚人放單, 個個價都 mark 高起碼 $500 <----- 留返俾佢地自己喇. :he:
:53::ice:排排排:70:
隻野訂價太平吧, 係人都用來炒...包括我對面屋既C9{:1_216:}
頭像被屏蔽
回復 35# eb1815

500真係幾貴~~~如果貴200蚊多個BONUS PART,又唔駛排我都買返張單返&#22175;~~
{:1_226:}等等等
1530蚊原來。{:1_228:}
佢set左訂果兩日係平日,仲要10-4,撞哂返工時間...
我估好多人都因為咁去唔到,搞到而家要排隊...
EricBanana 發表於 2013-8-2 03:33 PM

師兄.加油了
好在第一日的起心肝  5點起身去會展 唔係又打風落雨排街就死囉
好在第一日的起心肝  5點起身去會展 唔係又打風落雨排街就死囉
vin_tg56 發表於 2-8-2013 03:37 PM

師兄第一日幾點訂完呢?
回復 38# rubybaby

HT真係害人不淺了,C9花時間去排隊賺錢,忽略照顧家庭,C9老公有投訴,積累怨氣,可能會分分鐘會斬死個C9

最驚係師兄,唔知會唔會殺錯良民~~師兄你最好避一避好{:1_212:}
回復  denniskwong

如果個個好似你咁理性就好喇~~~宜家D師奶,學生哥, 南亞兵見到炒單咁好搵,重唔狗衝咩 ...
toytoyball 發表於 2-8-2013 02:18 PM

唉, 真係諗起都火火地