Toysdaily 玩具日報

MARK 33, TONY STARK,步驚雲,THE CROW門市1/8開訂又嚟排隊

回復 15# 弄內洋太

!(特別感謝幾位帶有仁愛之心的HOTTOYS工作人員)
師兄~~~仁愛之心的HOTTOYS工作人員??有這些人嗎?
今朝排好小人而家多到:63:
打風都無減炒家的熱情, 佩服佩服 !
(尋日去取貨, 見到排隊有個 C9 係度鬧, 點解要俾人取貨, 點解唔兩條 LINK 都收訂, 阻住佢返歸, 我覺得幾好笑)
IM既吸引力真係大~~~另加上強國老太,南亞兵團,中學生兵團非理性既行為,這次又令HT搶盡風頭了

但估不到三號風球,仲有咁多人冒死去排隊姐~~{:3_141:}
今朝排好小人而家多到
玩具新手 發表於 2-8-2013 02:08 PM

HT 一點先開, 今朝少人好正常啊.
回復 18# 有性格

你死你事,你阻住佢訂返嚟炒咁梗係鬧喇~~~~~C9兵團係新勢力嚟架~
我唔會做傻仔囉~~~~~~~~~~~~~
回復 22# denniskwong

如果個個好似你咁理性就好喇~~~宜家D師奶,學生哥, 南亞兵見到炒單咁好搵,重唔狗衝咩~~~:69::69:
頭像被屏蔽
回復 15# 弄內洋太
我都好彩27/7 7點幾去排隊!!!剛剛好拎到第501號頭籌可以第一輪籌拎到!!!不過都用左差唔多5個鐘!!!
回復 24# EricBanana

排隊就預左喇~~但估唔到過左動漫節,無BONUS PART都仲多人就真~~~:63:

一係又再抽籤分流喇~~唔係要有人流第一滴血先收手呀:45:
謝謝通知. 果然分左兩隊,一分鐘完成。
要訂貨就已經排到落地下。:54:
回復 27# mugfei

嘩嘩~~~~嘩~~~好在無大雨乍~~~{:1_232:}{:1_232:}
我都有排~ hahahahaha 仲咩笑我姐~:(
如果琴晚吾出去, 要下星期至得閒.......咁人地驚cut訂ar ma ~~~
其實我想講~到我果輪, 前後有10人只有3人訂mark33(包括我), 其他都只訂步驚雲或tony~
炒家們! 你地死心啦!!!! 我等睇蟹!!!!!!!!!!!!!!:x
好~~希望炒家收手吧,比條路我地行下喇~~:angry: