Toysdaily 玩具日報

MARK 33, TONY STARK,步驚雲,THE CROW門市1/8開訂又嚟排隊

回復 43# audiokids

岩岩好1點訂完 單號7百幾 我7點幾到灣仔 比人點左去商場入去 去到先知要落樓下
到10點入會場 第一次去訂 走左去拎貨果到排 到收銀先知係後面 去到已經排哂佢劃既位
前面仲要係一行8人的訂貨團
回復  audiokids

岩岩好1點訂完 單號7百幾 我7點幾到灣仔 比人點左去商場入去 去到先知要落樓下
...
vin_tg56 發表於 2-8-2013 03:49 PM

啊, 明白, 即是由 7 點攪到 1 點, 成半日呢.
佢set左訂果兩日係平日,仲要10-4,撞哂返工時間...
我估好多人都因為咁去唔到,搞到而家要排隊...
EricBanana 發表於 2-8-2013 03:33 PM

我都係, 尾2那日, 10-6, 5點收工立即飛的金紫荊, 5:20到..買票, 上一層, 入場 , 唔駛排, 對身份証 , 排casher , 5:50 完成...走時見拿著飛的人....排到華潤....幫 TDC買票有特快 ??
回復 47# audiokids

半日冷氣好過1-2hr熱死呢:he:
回復 48# cander

飛的去咁金紫荊~~貴嗎?{:1_236:}
想買步驚雲同THE CROW .... 但咁排法, 加上訂左仲要等一年先有得玩, 而家訂, 仲要人地玩左幾個月, 自己先有得玩;  步驚雲應該幾好賣, 咁即係有下一隻, 唔駛急; 至於THE CROW, 又無左把劍, 諗下諗下, 應該最終咩都唔訂 ~ 慳返2牛幾 ~
唔知今日排成點?有冇CHING 知道? 我想去訂隻MARK17..之前出左TRIP..冇時間訂..
回復  cander

飛的去咁金紫荊~~貴嗎?
toytoyball 發表於 2-8-2013 04:14 PM

小弟返西環...都係幾十...ok la
頭像被屏蔽
唔知今日排成點?有冇CHING 知道? 我想去訂隻MARK17..之前出左TRIP..冇時間訂..
ilovethisgame 發表於 2013-8-2 04:31 PM

12點好小人1點多到排去數碼通🙈我今朝差唔多12點都排第9
:53: 今日中午突登去MK食飯順便想訂,開門前已排30多人!
今日中午突登去MK食飯順便想訂,開門前已排30多人!
麥師 發表於 2013-8-2 05:07 PM

今朝我問有冇師兄排冇人彩我
今朝我問有冇師兄排冇人彩我
玩具新手 發表於 2-8-2013 05:16 PM

可能太早真係冇人去排, 所以冇人答你
頭像被屏蔽
師兄們mrak 17 33 42可否著燈?