Toysdaily 玩具日報

查看: 3359|回復: 10

[詢問] Enterbay Jordan條頸甩色。請打救

我發現佐敦條頸甩色。。。請問有咩方法打救。。。求各師兄指點。。。萬分感激
係咪俾個頭磨甩啲色?係就實係咁,除非次次都拆頭,較好位再啪番落去,就好似隻Hulk都有人話腋下磨甩色一樣
未夠7日可以拿去ENTERBAY換~~但唔知等幾耐~~
我果隻仲等緊~~~
佢上次門市用油幫我油返~~其實都可接受~~
不過因仲有其他問題~~所以都係換~~

我都想知佢隻咩油~~有需要可以自己油返~~
有冇人知邊隻油啱??~~
吓..會甩色?:Q...條頸係上色而唔係原色啤出嚟架?! ..... 我未玩, 唔知, 咁真係要小心 d 先得.....
我買左好耐喇。。。所以無得換。。。好慘

咁有冇師兄知用咩會補得番。。。謝謝[

quote]未夠7日可以拿去ENTERBAY換~~但唔知等幾耐~~
我果隻仲等緊~~~
佢上次門市用油幫我油返~~其實都可接受~~
...
danielon 發表於 29-7-2013 01:40 PM [/quote]
回復 4# crazysmiles

原色係底色淺啡,跟住layer噴色,由於EB上身係軟膠,加上頭雕好貼,所以易甩
師兄係邊隻Jordan?白23?黑23?
係45紅jordan.............. .
雖然咁講好似衰D....如果你真係好介意,就買多隻,之後攞保用單換,或者問人借單保養
說明書都有教“頭向上先轉左右”,可避免甩色。
所以話有時都要睇下說明書至得。
試過紅45, 23 甩色之後,我已經唔會拍實脛同頭:78: