Toysdaily 玩具日報

樓主: Firewalker27

[個人收藏] G.I. Joe Retailiation Wave 3.5 終極的十二人 (Update on #11-13, 人齊)

回復  goldwater

胸甲有個洞,剛好插入兩把刀又唔跌出來係WO,現實正常應該有鞘,孩佬又慳皮>
ChrisLamXYZ 發表於 29-7-2013 10:49 PM

之前隻SDCC 都無刀鞘的~~~~
回復 46# ernest1008

所以咪話慳皮,現實日本武士的刀可以好鋒利; 唔用鞘好容易傷到自己><見白忍咁細的暗器都整到,無奶油武士兩個刀鞘都整唔到!

原來限定都有出過?哩樣真係唔知,只知白忍出過SDCC:DD
回復 47# ChrisLamXYZ
果隻SDCC係GI JOE X TF的~~~
回復 48# ernest1008

頭先睇&#21655;,原來係今年sdcc^^不過吸引力無ML同MU正; 都忘記哩個骷髏頭:DD
回復  ernest1008

頭先睇&#21655;,原來係今年sdcc^^不過吸引力無ML同MU正; 都忘記哩個骷髏頭
ChrisLamXYZ 發表於 31-7-2013 12:48 PM

男爵夫人加狂派野犬正喎~
Roadblock另一位經典配角, 專門負責重型火力武器, 係漫畫世界裡面, 都係後期加入. 動畫入面, 出鏡率甚高既配 ... 總結: 4.5/5 (可以話如果無買之前既Battle Kata版, 咁我會推介呢隻.)
Firewalker27 發表於 28-7-2013 02:11 AM

已經入左BATTLE KATA 版, 呢隻唯有放棄 :55:
回復 51# goldwater

無乜損失, BATTLE KATA 靚仔D~
Why no blind master?
回復 53# leonoel22

師父要wave 4先出><
邊度有得賣??我想入番隻DUKE
請問大大會放最後兩個的圖嗎{:1_197:}
其實仲有三個,我自己都未得閒開。希望今個星期&#20869;可以完成。多謝支持!:77:
我都等緊∼∼∼{:2_289:}
12人報告終於攪掂,希望各位鍾意
一再支持
個直升機配件最&#21873;毒蛇黨首領打輸走路用{:1_232:}