Toysdaily 玩具日報

樓主: Firewalker27

[個人收藏] G.I. Joe Retailiation Wave 3.5 終極的十二人 (Update on #11-13, 人齊)

回復 28# goldwater

我,個隻冇咁惡劣,其實可以用寶貼搣少少塞入個洞口位,唔使落AA ,落左冇得回頭
回復  goldwater

我,個隻冇咁惡劣,其實可以用寶貼搣少少塞入個洞口位,唔使落AA ,落左冇得回頭
Firewalker27 發表於 30-7-2013 05:18 PM

謝CHING 提醒
回復 30# goldwater

我相信樓主會影,尊重番佢的付出; 都係留待樓主的詳細剖析:71:
問裝上盔甲的Data Viper如果唔裝地台是否企唔穩?
如果係就有點失望:26:
Cobra Combat Ninja
呢隻係電影Retaliation中登場人物. 話說Cobra Commander透過Storm Shadow, Firefly及Z ...
Firewalker27 發表於 28-7-2013 02:02 AM

量產配單眼頭盔o既話會幾正~ 再加上兩排毒蛇黨旗喇喎..... :71:
Flint另一位經典人物, 係漫畫世界裡面, 都係後期加入. 動畫入面, 就同Duke一樣, 好多時都係擔當領導角色. 今 ...
Firewalker27 發表於 28-7-2013 02:05 AM

仲諗緊買唔買呢隻降落傘好.... 之前買過美國隊長同毒蛇黨降落傘.....

成日想佢出長方形o既降落傘哩..... :$
回復 7# Firewalker27

其實呢隻Flint 每隻手腕都有一個關節,比Duke多一個,所以可揸鎗嘅Post 亦較多
回復 36# goldwater

小弟認為買呢隻你一定唔會後侮
支持支持
近排很少見GI JOE既帖,一來便是12人, Firewalker27兄勁呀
大ken 發表於 28-7-2013 11:35 AM

正呀!坐定定等睇野
pandafung 發表於 28-7-2013 09:20 AM

正wor, 推定先
Assassin 發表於 28-7-2013 02:25 AM

多謝幾位支持.:77:
Yo joeDuke啲digicamo好正,另外storm shadow始終都係classic outfit吸引啲,一流
willywonka 發表於 30-7-2013 12:27 AM

估唔到會吸引到wonka兄, 多謝支持. 由於renegades storm shadow未入手, 有呢隻classic款, 當補完左. 遲d有時間我會影番同2007年出個隻既對比.
有冇刀鞘掛o係身? or 一定要用手拎住?
goldwater 發表於 29-7-2013 10:27 PM
我想睇BUDO個玩具介紹呀~~
THX
ernest1008 發表於 29-7-2013 09:19 AM

明日會出Firefly同Budo. 實在太眼訓, 攪到寫評測既水準都唔係太好.
問裝上盔甲的Data Viper如果唔裝地台是否企唔穩?
如果係就有點失望
Mcfarlane 發表於 30-7-2013 11:39 PM

企得穩, 不過要慢慢就. 頭重腳輕, 實容易跌.
仲諗緊買唔買呢隻降落傘好.... 之前買過美國隊長同毒蛇黨降落傘.....

成日想佢出長方形o既降落傘哩. ...
goldwater 發表於 31-7-2013 01:48 AM

視乎你鍾唔鍾意齊人同埋鍾唔鍾意flint. duke or flint, 我會揀duke多d.
回復  Firewalker27

其實呢隻Flint 每隻手腕都有一個關節,比Duke多一個,所以可揸鎗嘅Pos ...
stussyseller 發表於 31-7-2013 01:52 AM

大家關節其實一樣, 不過duke係著長袖所以有d遮住同埋上臂位拍埋身就會頂住背心. 所以揸鎗, 單手無問題, 兩手揸埋唔到夾所以好難.
仲未見到呢幾個款呀
係邊度買呀fire大?