Toysdaily 玩具日報

樓主: Firewalker27

[個人收藏] G.I. Joe Retailiation Wave 3.5 終極的十二人 (Update on #11-13, 人齊)

琴日都散入咗隻 Data Viper.
回復 17# Duraxyll
真係唔知會有幾多行貨返!
正呀!坐定定等睇野
支持支持{:1_226:}
近排很少見GI JOE既帖,一來便是12人, Firewalker27兄勁呀
回復 20# 大ken

因為有店之前有得訂,所以香港先有哩批豬祖3.5 :71:
我想睇BUDO個玩具介紹呀~~
THX
回復 22# ernest1008

下身可動因裙甲影響所以麻麻地,裙甲好似拆唔到; 唯有用筆刀開少少稍為好D! 但日本武士裝真係比較少出,對比狼人電影隻銀武士; 哩款比較值得買的3.75武士之一!係武器配件只有武士刀兩把=_=
回復  ernest1008

下身可動因裙甲影響所以麻麻地,裙甲好似拆唔到; 唯有用筆刀開少少稍為好D! 但 ...
ChrisLamXYZ 發表於 29-7-2013 10:07 PM

有冇刀鞘掛o係身? or 一定要用手拎住?
回復 24# goldwater

胸甲有個洞,剛好插入兩把刀又唔跌出來:71:係WO,現實正常應該有鞘,孩佬又慳皮><
Yo joe:handshake:Duke&#21874;digicamo好正,另外storm shadow始終都係classic outfit吸引&#21874;,一流
回復  goldwater

胸甲有個洞,剛好插入兩把刀又唔跌出來係WO,現實正常應該有鞘,孩佬又慳皮>
ChrisLamXYZ 發表於 29-7-2013 10:49 PM

多謝CHING 比料~ 呢隻賣造形, 配件唔多, 跟番兩個刀削就PERFECT池....

件甲可除嗎?
Data Viper
作為現今高科技既時代, 戰爭唔止係面對面打咁簡單, 仲要靠網絡遙距攻擊, 癱瘓敵方既電腦網絡.  ...
Firewalker27 發表於 28-7-2013 01:57 AM

我果隻DATA VIPER 雙手條喉勁鬆, CHING會唔會用AA膠"痴"死佢?
回復 27# goldwater

上半身的甲除&#21655;手,肩甲唔除得; 其他胸甲,外套都除得!反而下半身太保守啦:DD
回復  goldwater

上半身的甲除&#21655;手,肩甲唔除得; 其他胸甲,外套都除得!反而下半身太保守 ...
ChrisLamXYZ 發表於 30-7-2013 04:05 PM

哈哈 :x 有冇除甲LOOK 睇下?