Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS209 Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic)

唔要BONOUS PARTS平5草
sabaoth 發表於 26-7-2013 10:02 PM

唔係,你企一日做人肉推廣,包埋你人工,會場版應該比多成千蚊!所以會場版好貴!
會場訂,係唔係要FULLPAY?
下午去取貨時, 截龍了, 慳番.{:1_218:}
唔係,你企一日做人肉推廣,包埋你人工,會場版應該比多成千蚊!所以會場版好貴!
BigOil 發表於 26-7-2013 10:14 PM
都係既, 入場費+時間再+5草{:1_214:}
呢隻門市有得訂未?{:1_215:}
:54: 等門市 ok, 果舊part最多自制, 又唔係特別複雜, 好過用大半日罰企{:1_195:}
回復 216# brucehung
Mk 33 = $1000訂
其餘$500訂
回復 220# Gealex11

但仲可以早D拎wor會場version:ar:
等門市 ok, 果舊part最多自制, 又唔係特別複雜, 好過用大半日罰企
Gealex11 發表於 27-7-2013 11:59 AM

其實d bonus parts真係可有可無!tony d 配件,某幾件都可以叫bonus parts!

官方今日將Tony Stark (Mandarin Mansion Assault Version) 改名為Tony Stark (The Mechanic):(
點解會改名呢?marvel 唔鐘意?
dewback 發表於 29-7-2013 10:18 PM

到時出貨有咩問題米大把理由:p
dewback 發表於 29-7-2013 10:18 PM

應該係..

The official product name for Iron Man 3: 1/6th scale Tony Stark (Mandarin Mansion Assault Version) Collectible Figurine is now changed to Iron Man 3: 1/6th scale Tony Stark (The Mechanic) Collectible Figurine because of licensor’s comment.
師兄們訂呢隻是否沒有海報, 個哥仔話呢隻無,要XXXIII先有.....官網又大話
回復 228# cander

tony 同33都有