Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS209 Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic)

回復  SkySpidy

你幾點到排隊?
Rayman 發表於 26-7-2013 08:48 AM

8點幾,佢幾分鐘條隊就向前移
目測好似一個南亞都無喎
請問幾錢訂呢其實?

以下四款珍藏人偶將於第15屆動漫電玩節率先接受預訂:

《鐵甲奇俠3》:1:6比例Silver Centurion (Mark XXXIII) 珍藏人偶(特別版)- 港幣$1,580

《鐵甲奇俠3》:1:6比例Tony Stark (Mandarin Mansion Assault Version) 珍藏人偶(特別版)- 港幣$1,380

《烏鴉》:1:6比例Eric Draven珍藏人偶(特別版)- 港幣$1,380

《風雲》1:6比例步驚雲(漫畫版)珍藏人偶 - (會場優惠價)港幣$1,280

凡於第十五屆動漫電玩節預購Silver Centurion、Tony Stark (Mandarin Mansion Assault Version)及Eric Draven珍藏人偶將獲得特別版配件。

預訂Silver Centurion或Tony Stark (Mandarin Mansion Assault Version)珍藏人偶之顧客將有機會獲得《復仇者聯盟》或《鐵甲奇俠3》精美海報乙張(兩款設計任選其一),數量有限,送完即止。

顧客必須出示有效第十五屆動漫電玩節入場券方可預訂珍藏人偶。每人限定預訂每款一套。

顧客亦可於8月1日起前往Toy Hunters預訂珍藏人偶之普通版。

《鐵甲奇俠3》:1:6比例Silver Centurion (Mark XXXIII) 珍藏人偶 - VIP預訂價:港幣$1,422,非VIP預訂價:港幣$1,530

《鐵甲奇俠3》:1:6比例Tony Stark (Mandarin Mansion Assault Version) 珍藏人偶 - VIP預訂價:港幣$1,242,非VIP預訂價:港幣$1,330

《烏鴉》:1:6比例Eric Draven珍藏人偶 - VIP預訂價:港幣$1,242,非VIP預訂價:港幣$1,330

《風雲》1:6比例步驚雲(漫畫版)珍藏人偶 - 港幣$1,380

大家注意啦,舊年mark vii 事件又重現啦!
今年送既part, 我覺得值$50:love:
今年送既part, 我覺得值$50
sabaoth 發表於 26-7-2013 02:59 PM

連埋張入場卷就$80 la.......

《鐵甲奇俠3》:1:6比例Silver Centurion (Mar ...
ckl62 發表於 26-7-2013 02:53 PM

喔!步驚雲仲平100喎!
岩岩上yahoo拍賣場 呢隻tony首日單炒成1300蚊, 利害!
頭像被屏蔽
吓!想賣貴$800~$1000?
8月1日都可以去門市訂啦!最多玩遲D啫!
舊 bonus parts 到時上網bid 現貨咪最多三、兩佰,一定唔洗八舊啦!
無心阻人做生意架!只因家境清貧先諗埋呢 D  C9 數 :oh:
回復 207# ek080512

唔係呀.....  隻隻都係 bid 到八舊幾水 ja ma ...... :ar:
我見到個良心價tony 都要1100
喔!步驚雲仲平100喎!
qiy 發表於 26-7-2013 03:02 PM

會場平一舊!!!!!!!!!!!!!!!{:1_215:}

《鐵甲奇俠3》:1:6比例Silver Centurion (Mar ...
ckl62 發表於 26-7-2013 02:53 PM

ching,咩意思?
ching,咩意思?
BigOil 發表於 26-7-2013 09:44 PM
唔要BONOUS PARTS平5草