Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] MMS209 Iron Man 3 Tony Stark (The Mechanic)

回復 167# KAN0529

感謝c兄的回答 第一次去 好想訂到tony同mark 33
呢隻正喎~在IM3出咁多款型號,但出得10幾秒,冇邊隻有印象。
反而呢個look有睇頭。
回復  KAN0529

感謝c兄的回答 第一次去 好想訂到tony同mark 33
vin_tg56 發表於 25-7-2013 08:57 PM

到目前為止, HT ironman 系列, 最快截訂果隻 mk42 都有十日, 照計今次唔係主要機體, 唔會早過十日截掛.

講明先, 呢個係我個人推測.
回復 172# audiokids

我想要埋個gift 所以想問清楚會場係點安排
到目前為止, HT ironman 系列, 最快截訂果隻 mk42 都有十日, 照計今次唔係主要機體, 唔會早過十日截掛. ...
audiokids 發表於 25-7-2013 09:03 PM

但係Tiby Stark workshop又出奇地長喎!
回復 173# vin_tg56

最好19:00之前到啦
第一日太多人,會提早小小截龍
以免阻住收工haha
頭像被屏蔽
我有d擔心呢炒家排完又排, 排到夜晚截龍, 咁條龍永遠都會咁長....
各 brother 合作d, 千其唔好買佢地單! :71:
頭像被屏蔽
唔想排, 多數之後門市訂, 要折唔要Gift了, 對波鞋正喎好似, 唔係啤膠一件?{:1_208:}
如果係一朝早就去排隊等開門,係米要去七仔OK買定飛先?
請問盞燈係咪PRINT上去架咋?{:1_215:}
如果係一朝早就去排隊等開門,係米要去七仔OK買定飛先?
irontuba 發表於 25-7-2013 10:58 PM

買定先啦, 可以慳多幾分鐘{:1_222:}
買定先啦, 可以慳多幾分鐘
sabaoth 發表於 25-7-2013 11:07 PM

Thank you Ching!!!
LED light on chest (battery operated) :shiny: