Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月通販 GFFMC 報喪女妖

Metal Build Full Metal Panic TSR! - ARX-8 Laevatein (Release Date: Mar 2014, Price: 5,800 Yen) ...
humanspider 發表於 28-11-2013 06:47 PM

5800yen一睇就知唔係啦{:1_222:}
又係既,如果有街貨係1290, 我撻訂都係打和

平過1280,我撻訂有賺增添
humanspider 發表於 28-11-2013 04:53 PM

我同巴打一樣同價訂, 但我選擇放棄 :67:

當初我訂既係官圖,宜家不對版唔想要平比我都無用
聽聞信和會有玩具店做日版(*), 大家等等啦~
信和 X月 落左200訂 :help:

行貨架話要跌到1250 先打和, 睇黎我都係認命:49:
聽聞信和會有
  1. {:2_293:}
複製代碼
玩具店做日版(*), 大家等等啦~
rubybaby 發表於 2013-11-29 12:59 AM

10魚入返隻
頭像被屏蔽
師兄, 五月花 只宜買現貨/在香港虎虎 BID 他們的貨, 不宜落訂的!  話說 五月花 在 信鵝 1/F 中間條 ...
mythsgod 發表於 29-11-2013 12:01 PM

當日訂完上黎TD, 都有師兄提左我中伏...... :56: E家我寧願平手去第2間好過:36:
我訂 !$))  ....  玩左一晚都覺得呢隻野唔值呢個價。手感十流。
頭像被屏蔽
回復 128# jaja.henry

:no:點算呀~~~~~~!!!!!

黑獨本是心頭愛, 可惜實物不似預期, 好....好....好.....失望!!!!!!!!!!!!!!
我想要番官圖隻色呀!!!!!!!!!!!!!!!!!:63:

8月底、9月初香港魂展、日本C3xHOBB展示的是這個展示品

10月底、11月初日本魂展的展示其實已經跟現在拿到的實物差不多了

或許BANDAI要留一手出電鍍色VER?
大家等出prism coat version la.
大家等出prism coat version la.
百鬼咁夜行 發表於 30-11-2013 09:24 PM

照用E隻 電鍍金咪一樣衰:60: