Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月通販 GFFMC 報喪女妖

睇相幾好,唔知幾錢?
黑色獨角獸已經做了HG與MG了........買GFFMC的意義不大,我忍著等看看有沒有3號機吧
哈哈哈哈哈哈哈哈
睇黎個爪改到同R魂一樣,   唔會好似HG同MG得個"鉗" {:1_220:}

不過唔知腳會跟MG Ver. ka 定 OVA
上一隻unicorn 跟MG Ver. ka可動太差了

From dalong  MG Ver. ka與OVA比較 (OVA可動較高)

不過有埋槍同盾, 入硬~!:71:
大家有冇留意
官網個幅圖應該係電鍍..:46:

雜誌圖似乎唔係電鍍................:26:....

笨大想點呀:angry:

21000yen 仲貴過魂限 MB 00 點買呀 痴左線:72:
嘩, 21000yen~  {:2_299:}

咁唔可以打孖入喇... {:2_309:}

21000yen 又狠左D....仲要同模改野之wo...:55:

大家有冇留意
官網個幅圖應該係電鍍..

雜誌圖似乎唔係電鍍.......................
j-man 發表於 25-7-2013 11:40 AM

電鍍..留比魂限....:58:
魂限出Norn parts too! {:2_308:}
http://www.tamashii.jp/item/1397/
之前unicorn電鍍先21,000円....

http://tamashii.jp/item/1240/
普通版18,900円
barry兄, 我仲考慮緊, 都中中地.........帝王就一定會入......
ray文 發表於 24-7-2013 09:48 AM

帝王我都勁中意,不過無開開超合金line就費事開啦:die:
barry兄, 我仲考慮緊, 都中中地.........帝王就一定會入......
ray文 發表於 24-7-2013 09:48 AM

ray文兄唔入??????我打算双收!!!
帝王我都勁中意,不過無開開超合金line就費事開啦
barrydudu 發表於 25-7-2013 03:59 PM

今日拎山羊,順便訂埋帝王…:he:
ray文兄唔入??????我打算双收!!!
棋仔 發表於 25-7-2013 09:28 PM

帝王?今日已訂了…………:43:
今日拎山羊,順便訂埋帝王…
ray文 發表於 25-7-2013 11:19 PM

身痕{:1_214:}
帝王?今日已訂了…………
ray文 發表於 25-7-2013 11:23 PM

只banshee啊 超人我冇玩开