Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月通販 GFFMC 報喪女妖

BANDAI 又來呃錢:(1515151515155151515
未係最滿意,但係都要買.......{:1_213:}
藍色幾靚, 我都覺得Frame唔靚, 直接用金色好好多。

今年Bandai真係番出好多GFFMC, MB 下下過千的合金玩具。
今年出咗, EXIA RE3, Unicorn, 重高, MKII, 00 Raiser, EXIA RE1, 到Banshee 過往2年都係一年一隻。

好在無追入MB 00 RE1, GFFMC 重高Mkii再版 (已有第一版), 真係多多銀両都唔夠。

我覺得 噴射盾同相關的parts 會係魂shop出
追加裝備唔會又係魂WEB見掛??:68:
頭像被屏蔽
等金色或者藍色 psycho frame!
unicorn一直因為變黃問題卻步,今次女妖諗得過
very nice.  I want.
冇買獨角獸,呢隻都係算
追加裝備唔會又係魂WEB見掛??
kyo353 發表於 23-7-2013 19:18

直頭希望出小說最終仕樣加配件set好過...
又黎.....................
ray文 發表於 23-7-2013 11:22 AM

文兄入五入啊? 我就中中地,不過我條GFF路走完,所以應該忍住五買。。。。買ver.Ka 自己砌好過。。。。。。。:79:
遲早都會嚟,估唔到咁快
文兄入五入啊? 我就中中地,不過我條GFF路走完,所以應該忍住五買。。。。買ver.Ka 自己砌好過。 ...
barrydudu 發表於 24-7-2013 06:33 AM

barry兄, 我仲考慮緊, 都中中地.........帝王就一定會入......:$
一定會係我人生第一隻合金 ~