Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月通販 GFFMC 報喪女妖

呀~~~~~
What should I do....should have another version later....should I get this one now?  ...
ToyKnife 發表於 23-7-2013 02:27 PM

刹帝利會响r魂出。。。。GFFMC就應該冇望喇:he:
"令"身"令"得唔太好睇, Frame 顏色又唔統一, 真係十五十六......
以為條line死咗, 只出mb:$

睇黎GFFMC 都係同MG完全一樣design,  不過唔洗連Frame都一樣下碼 :42:

錢就比硬架喇,  不過可以改改可動性嗎:63:  
用黎用去都係有第一版MG Unicorn 個模, 隻腳永遠只落到90度
擺唔到pose好冇癮架.....  睇下R魂2.0 D pose幾正 :47:
終於等到la
開口中
死笨大你好野!我比:x
finally..... :71:
正係正,不過比例又唔跟MB,如果遲d MB又出佢咪又要入。。
錯過隻00...呢隻應該係我第1隻G.F.F.Metal Compostite
好物 !!
推一推~
預言 :
1) 利廸小尉版 (含噴射盾)
2) 1號機F.A版 (綠色爆甲)
{:1_221:}

老實,買就一定買,但真係好唔滿意橙色o既phyco frame!! bandai一翻舊模,有排你食!!

綠色phyco frame unicorn, banshee norn, 三號機.....................
遲D再黎個renew版(full action版)!! 就好似#1009,雖然話係origin版但我當佢係renew左o既#1001!!
老實,買就一定買,但真係好唔滿意橙色o既phyco frame!! bandai一翻舊模,有排你食!!

綠色phyco frame unic ...
ckc52322 發表於 23-7-2013 05:35 PM

呢隻色魂限見,
不過金色經典d wo
大家覺得笨大會唔會禁好死, 比埋個盾同支槍..........    幻想下應該可以 :!
呢隻色魂限見,
不過金色經典d wo
humanspider 發表於 23-7-2013 05:46 PM

其實要跟住條line應該出呢隻,MC unicorn出的是ka版不是TV版呢