Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 關於maketoys 建造派

入咗貨了,等交收…:)
恭喜哂! {:1_208:}

依家等crossfire 03開訂! {:1_231:}
你要就賣舊版俾你。
可變戰士 發表於 10-9-2013 07:12 PM

我要MAKETOYS呀................黃色?{:1_215:}
我要MAKETOYS呀................黃色?
ray文 發表於 10/9/2013 10:27 PM

如你入黃色問清楚係咪新版, 好似有改件! (聽講舊版好似有爆腰情況{:1_215:}) 唔肯定! :(

綠色就跟原著, 兩隻色都係好物, 我有你咁多錢咁多位就入埋隻黃色! :sad:
如你入黃色問清楚係咪新版, 好似有改件! (聽講舊版好似有爆腰情況) 唔肯定!

綠色就跟 ...
可變戰士 發表於 10-9-2013 11:13 PM

我要綠色呀........你有咁多, 讓隻比我啦...........:he:
我要綠色呀........你有咁多, 讓隻比我啦...........
ray文 發表於 11/9/2013 02:58 PM

你上淘淘搵, y拍變咗火箭價, 千祈千祈唔好買! :74:

你叫我讓俾你, 靠害咩!! :@ 一陣俾其他大大見到以為我攞嚟炒! :x
如你入黃色問清楚係咪新版, 好似有改件! (聽講舊版好似有爆腰情況) 唔肯定!

綠色就跟 ...
可變戰士 發表於 10-9-2013 11:13 PM

幸運地,我的仍然未爆腰...................:(
幸運地,我的仍然未爆腰...................
Sapphire 發表於 11/9/2013 10:23 PM

大大係第一批買嗎? 聽講有補件! {:1_215:}
大大係第一批買嗎? 聽講有補件!
可變戰士 發表於 11-9-2013 10:28 PM

?不知道點分第一批 or 第二批...........:shy:
?不知道點分第一批 or 第二批...........
Sapphire 發表於 11/9/2013 10:32 PM

我都唔咪太識分. :(

不過無事就好喇! :71: 黃色睇下有無緣去追! :67:
你上淘淘搵, y拍變咗火箭價, 千祈千祈唔好買!

你叫我讓俾你, 靠害咩!!  一陣俾其他大大 ...
可變戰士 發表於 11-9-2013 09:23 PM

咁你平價比我囉..............一定唔係炒家.........:57:
回復 66# 可變戰士

4xxx,早日都係33xx :ice:

已收貨了,check 過非常好(全新),價錢適中,但未得閒玩 :oh:

喺度好多謝咁多位比過意見嘅師兄 :64:,尤其是連相都放晒出嚟嘅師兄 :^

唔該
回復 72# j.w

4xxx so expensive for me :(:(

anyway.....enjoy :71::71:
咁你平價比我囉..............一定唔係炒家.........
ray文 發表於 12/9/2013 09:56 AM

賣出去, 我唔[祭]!!..... :35:   

自己返大陸買喇! {:2_312:}
回復  可變戰士

4xxx,早日都係33xx

已收貨了,check 過非常好(全新),價錢適中,但未 ...
j.w 發表於 12/9/2013 01:45 PM

因為嗰位賣家之前賣咗一盒, 佢見個拍賣場得佢賣咪試下賣4牛幾囉!! {:2_303:}

恭喜j.w兄成功入手, 你早多個月入咪唔使更加貴入囉!! :p

Maketoys啲QC好好, 基本上唔使太担心! :love: