Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 關於maketoys 建造派

我訂嗰陣要26魚, 再版都相信個價都係差不多吧!!

若果想20魚頭入手就真係不太可能, 我之前見Y拍已開封都賣25魚左右.
我買第二水既貨(第一次再版)都要27魚,呢隻野就算有再版D店家都唔會入太多,因為盒大、價錢高、物流費貴,所以有番咁上下風險。

除非MAKETOYS不斷再版做爛自已個價,否則我覺得佢既情況會類似CMS既友情合體,即係大家都等佢跌,結果而家係咁升~~~
MAKETOYS呢隻建造派真係好有誠意∼:71:
回復 46# 可變戰士

咁而家再版未呀 :sad:
買喇! 買喇! 買喇!

依家已經好少見到有玩具望一兩眼就想帶佢返屋企, 建造派係其中之一. ...
可變戰士 發表於 8-9-2013 08:13 PM

你有錢有位就話啫…:oh:
回復  可變戰士

咁而家再版未呀
j.w 發表於 9/9/2013 05:54 PM

頭先都幫你問過現時點賣老變老細,佢話無收過會再版,只係有人問,暫時都應該唔會再版呱!
你有錢有位就話啫…
ray文 發表於 9/9/2013 06:22 PM

你唔好入咁多咪得囉!成日都箱入。{:1_206:}
回復 51# 可變戰士

唔該師兄,咁又多口問句,而家現時點3牛落到樓嗎?
回復  可變戰士

唔該師兄,咁又多口問句,而家現時點3牛落到樓嗎?
j.w 發表於 9/9/2013 08:30 PM

佢都好似無現貨賣, 得黃色綠色Display中, y拍都係淨返一盒賣.! 3牛真係窄窄地.... :69:
你唔好入咁多咪得囉!成日都箱入。
可變戰士 發表於 9-9-2013 06:51 PM

係你屈我之嘛, 我不嬲都只入一隻~:*
淘寶二手2400人仔,全新最平都要2600人仔,未計運費喎...

仲有既係如果有再版,淘寶應該有得訂,但係我睇左10版左右都唔覺有,好懷疑係咪真係有再版...

希望樓主真係買到啦,呢隻真係好野來的,同普通玩具不是同一層次的(不是指價格)
淘寶二手2400人仔,全新最平都要2600人仔,未計運費喎...

仲有既係如果有再版,淘寶應該有得訂,但係我睇 ...
ZZ-Gundam 發表於 10/9/2013 11:31 AM

淘淘買用人仔又要對港紙又要計運費, 同香港買唔差幾多啵! :44:

不過都係等j.w大大決定. :77:
係你屈我之嘛, 我不嬲都只入一隻~
ray文 發表於 10/9/2013 10:14 AM

快啲買喇!建造派堅正,指maketoys!:52:
快啲買喇!建造派堅正,指maketoys!
可變戰士 發表於 10-9-2013 06:29 PM

你賣隻比我啦…………:63:
你賣隻比我啦…………
ray文 發表於 10/9/2013 06:47 PM

你要就賣舊版俾你。:p