Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] enterbay jordan 動漫版 抽籤消息

To: van@staff.sina.com
Subject: 動漫enterbay jordan 23中簽確認

你好,

因為我在微博好像未能回覆,故特此發email以確認並希望得到籌號,謝謝

中籤:3561885065

微博 UID:

電話:

Xxx
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i sent them email lastnight, and got the quota no this morning la,未收到的ching can try^^
From 新浪遊戲Facebook

為確保工作流程順利, 在微博收到私訊的準買家請「不要再SEND EMAIL或FACEBOOK 訊息」給我, 否則只會令工作進度再減慢, 希望大家耐心等候, 我們會逐一回覆, 不便之處, 敬請原諒

再次從申, 大家再SEND EMAIL問我幾時覆, 我係唔會覆, 你只會令我多了一個工序去微博確認我有SEND 私訊而你又有回, 我係唔會即刻覆你, 因為我係一個一個睇, 我唔會因為收到EMAIL而立即係微博私訊SEND籌號給你, 每一個EMAIL問幾時收到回覆, 只會再慢多一刻, 希望各位留意, 謝謝.
From 新浪遊戲Facebook

為確保工作流程順利, 在微博收到私訊的準買家請「不要再SEND EMAIL或FACEBOOK 訊 ...
taikin0901 發表於 23-7-2013 03:19 PM

有D吋嘴,甘大間SINA得一條友覆??
仲未有回覆。。。。。等等等

回復 124# taikin0901
痴線!1500個籌得一個人做?
一早公佈中獎時,張list登埋no.當籌號就得啦。
有少少多魚。
收到有 email 問攞籌,咪 update 返左自己份表已經覆左咪得囉,冇人 email 問咪順住覆落去。
吸引今次經驗, 希望佢地下次攪呢類抽籤會處理得好 d 啦.....
回復  taikin0901
痴線!1500個籌得一個人做?
一早公佈中獎時,張list登埋no.當籌號就得啦。
有少少多 ...
ZARD 發表於 23-7-2013 04:07 PM

如果你唔回覆佢, 你冇籌號, 拎唔到貨, 到最後可能佢地D STAFF可以自己食左佢,
賺返一筆:58:
回復 129# rubybaby

仲有錢咩,依隻分分鐘鐘死
其實MJ已出的有幾多個版本?
回復 131# Prettyhades

其實我都想知,依隻同會員訂個隻話限量1500件定點?加埋新浪定另計?做會員係唔係一定有?
Prettyhades 發表於 23-7-2013 05:01 PM

Series 1:
1. 紅45
2. 白45
3. 紅23
4. 白23 (HK-Kicks版)
5. 紅23 (Page One版)
6. 白23 - 未出街

Series 2:
1. 黑23 - 未出街
Prettyhades 發表於 23-7-2013 05:01 PM

45號球衣兩款 - 紅 & 白
23號球衣又兩款 - 紅 & 白
今次 ACGHK 又出多次 23號白衫, 不過同之前的白衫23配件不同
(以上有錯請更正, thx)

以上所謂5款只係 d 衫同配件有唔同, 但係頭雕基本上係同一個, 我只當佢出過一款..今次黑衫23號個頭雕係新o既(新表情), 我當係第二款
Series 1:
1. 紅45
2. 白45
3. 紅23
4. 白23 (HK-Kicks版)
5. 紅23 (Page One版)
6. 白23 - 未 ...
easy_biddings 發表於 23-7-2013 05:07 PM

原來紅23已經有兩款, 多謝ching提供資料
到而家仲未有聲氣{:2_320:}
終於收到籌號 :36: